Childhood

Hei! Idag tenkte jeg og ta en liten Childhood tema! Altså, ting jeg ønsker mest hva jeg ikke hadde gjort eller hadde gjort, eller byttet ut osv..!

Tenkte og vise et bilde da jeg var 4 år? :)


Sorry for veldig uttydelig! Ja det er da meg helt til venstre, så søstra mi Stephania, så broren min Jonathan, kusina mi Kathrine og Jeanette hun lille med brunt hår :)

Siste tiden nå har jeg lært og sette utrolig stor pris på familien min, nå som jeg tenker tilbake på det... Syns ikke jeg har vært den perfekte datter eller lille søster, fordi jeg tenker tilbake på alle feilene jeg har gjort når jeg var mindre... Jeg satte ikke pris på alt jeg hadde, jeg klaget over alt og alle, og det verste var da jeg sa "jeg hater deg" til både mamma og søstra mi, og jeg ville gjort hva som helst for å ta tilbake det, fordi jeg sa alltid dumme ting når jeg var sur, og tenkte ikke over det heller 

 
Jonathan, blekingen i midten og Stephania ♥

Det husker jeg i nyttårsaften 2003, tror det var en time etter det bildet jeg sa det til søstra mi, og grein hele natten fordi jeg angret og hun ikke ville høre på meg når jeg prøvde å si unnskyld...

Men jeg har lært en ting da: Love  what you have, not what you want to have. Apreciate your family, not others!

Var alt for idag, skal til Tabben-ung møte nuuu snart, skal ta meg et knekkebrød og stikke til dansinga på Tabben :) Sees da!

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Noe som var nyttig?

NB: BLOGGTIPS IMORRA! :D

 

 

3 kommentarer


Therese
-25.09.2012 kl:16:46


Så søt du var :-)
halla
-25.09.2012 kl:20:13


HAHA, SÅ søt!!!
Noen..
-25.09.2012 kl:20:15


Syykt søt du var! Og er nå!

Skriv en ny kommentar