8 bloggtips!

Hei! Da kommer bloggtipsa nå!

1. STORE, FINE BILDER

Bilder på en blogg er jo et must, gjerne I hvert eneste innlegg. Når man laster opp bildene kan man velge hvor stor bildene skal være. Last opp bildene fra 600px til 900px. Selv er jeg ikke så veldig glad i mørke, dystre blitsbilder - prøv å skru av blitzen og ta bilder på steder med mye lys og fine bakgrunner. Det er også kjedelig å se de samme bildene hundre ganger, prøv å ikke bruk bildene mange ganger på kort tid.Du endrer bildestørrselsen når du tar inn bilde, bytt til 900px!

2. ENKELT BLOGGNAVN

Velg et bloggnavn som er lett å huske. Beaytyxoxo889nicolessverden.blogg.no - nei. Ingen kommer til å huske bloggnavnet ditt, som gjør at du kan slite med å få lesere. Ha f.eks navnet ditt/initialene dine ellernoe. F.eks nicolem.blogg.no! (For min del)

3. KVALITET FREMFOR KVANTITET

Du trenger ikke å blogge 7 ganger daglig for å ha en bra blogg. Prøv å ta bilder fra dagen og samle det til 1-3 innlegg. Mye bedre å ha få innlegg som er interessante og lese, enn mange innlegg hver dag som en update om at nå har du spist middag, nå skal du dusje osv.4. SKRIV RIKTIG

vile du skervet en nosrk skloetkest sån ehr:))<3333 =) :P 
Prøv å husk rettskriving, altså husk stor bokstav, bruk punktum og komma og unngå skrivefeil. Et par smilefjes og et par hjerter i innleggene er selvfølgelig helt greit, men ikke ha det i hver eneste setning, det blir utrolig irriterende å lese i lengden.

5. SMIL

Noe som får meg interessert i blogger er blandt annet om personen smiler. Vet ikke helt hva det er, men blir i bedre humør av å lese blogger som smiler! Sier ikke at dere trenger å glise på hvert eneste bilde dere legger ut, men et smil i ny og ne er bare positivt!Tjaaa... Nydelig smil behøver det ikke være, men et smil gjør jo det finere! :)

 

6. VARIER BLOGGINGEN

Blogger med knæsjrosa og grønt motiv med blinkene stjerner og uryddige tekster klikker jeg meg ut av med en gang. Overalt finnes det masse gratisdesign. Søk på ''gratis design blogg'', også kommer det opp mange koder. Mange sliter litt med å sette inn gratis designene, men søk på google: ''hvordan sette inn gratisdesign''. Lover dere, det er mye enklere enn dere tror!

 

 7. RYDDIG DESIGN 

Blogger med knæsjrosa og grønt motiv med blinkene stjerner og uryddige tekster klikker jeg meg ut av med en gang. Overalt finnes det masse gratisdesign. Søk på ''gratis design blogg'', også kommer det opp mange koder. Mange sliter litt med å sette inn gratis designene, men søk på google: ''hvordan sette inn gratisdesign''. Lover dere, det er mye enklere enn dere tror! Nå har jo vi byttet utrolig mange ganger fordi vi ikke finner det perfekte design, men vi finner nok et bra et! Og RYDDIG

8. SKRIV NED BLOGGIDEER

Jeg bruker en app som heter ''easy note''. Der har jeg flere mapper, en av de heter bloggideer - der skriver jeg inn ting jeg vil blogge om. F.eks har bloggtips stått på den lista veldig lenge. På den måten har du alltid noe å blogge om, og du glemmer ikke ideene dine om du plutselig kommer på noe smart.Håper tipsene kom til nytte!

Sorry for å ikke å ha blogget det igår! Var ute og feiret bursdagen til søstra mi! 22 år! Gratulerer med dagen på etterskudd da Stephania! ♥

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Var disse tipsene nyttinge?

5 kommentarer


Cecilie
-27.09.2012 kl:12:34


Bra tips, og fine bilder, Nicole :-)
Therese
-27.09.2012 kl:14:32


Bra tips!
Jonas
-27.09.2012 kl:15:17


sant,fine bilder :)
hehe
-27.09.2012 kl:15:24


flink!!!
Noen..
-27.09.2012 kl:19:30


Flink! Bra tips!

Skriv en ny kommentar