One Angry Girl Please..

Hei! Idag har det vært en shitti dag..! Tror dette kan være den verste dagen min noen sinne! Masse dritt på skolen, vi har begynt med noen nye greier i matte, øve til samfunnsprøve.. Og det beste er at.. JEG GLEMTE BOKA! HahaHah, begynte nesten å grine av anger! Neias, fysøren så forbanna jeg var, sykt dritt faktisk! I matte har vi begynt med noe nytt, ligninger, ikke så vanskelig.. Men maaaaaasse tenking.. For.eks en oppgave som bare fikk meg til å nesten besvime.. Sånn helt serr.. 0,6x - 0,9 + 1,4 = 1,5 - 0.2..! Vi må gjøre oppgave 1 - 18! Og vi har aaaaaaldri gjort sånne stjerne oppgaver, fordi de har en slags gul stjerne rundt dem, og vi kan hoppe over dem hvis de er vanskelige.. Men det er et MUST å gjøre denne oppgaven.. Noen som kan svaret og gidder og sende det? ;P Tar gjerne imot noen råd;P Kontakt meg på: oloy@live.no <3

Dagens outfit kommer også! :D


Hettegenser - Bikbok 299,- // Bukse - Bikbok 499,- ca...Vel.. Alt har vel gått litt eller myyyye nedover idag, men det skal nok håper jeg, bli bedre! Åja, imorra får jeg en: Special Delivery i posten! Søstra mi har bestilt noe til meg fra nettet, aner ikke hva det er! Gleder meg sykt, fordi hun sa jeg kommer til å like det.. Så kan ikke vente! Akkurat nå så holder vi på å vinne noen Hvite Vittoria Traverso vinter sko! Og de er såååå fine! Det er sånn auksjon, og original prisen er ca. 1000,-! Og vi kan sikkert får dem for under 500 lappen! Håååper vi får dem, ellers blir jeg skuffet, har hatt BadLuck i heeeele dagen, så blir ikke stort sjokk hvis vi ikke vinner dem..

Vet ikke hva Vittoria er? Vel lite bilde, men de er drit fine! Vi tapte den første, og vi skulle bare betale 125 KR! Men nå har vi prøvd igjen på en annen auksjon.. På den første akkurat når det var 1 sek igjen, så la noen andre inn bud, så nå må vi vente 2 spennende min til.. Men må løpe! Vil ikke tape dem! Wææh :D Sees da, kos dere videre ikveld! :D

 

-Blogges

-Nicole♥


-Hatt fin dag?

4 kommentarer


Litteraturfrik
-15.10.2012 kl:20:02


Matte er ikke det letteste faget på skolen. Jeg kjenner det veldig på kroppen, det er slitsomt. Vel, så har jeg også valgt realfagsmatte 1 så det er litt selvforskyldt.Det er lengesiden jeg hadde sånne oppgaver, syntes de egentlig er litt morsomme jeg :)

Mitt tips når det gjelder algebra er sette x på den ene siden og tall på den andre. Dessuten kan du gjøre hva du vil (gange og dele)så lenge du gjør det på begge sider.
-15.10.2012 kl:21:26


Sykt kjipt! :/

Heldig da! Håper du vinner skoene!
Marthe
-16.10.2012 kl:09:48


off så dumt
Puddingen
-16.10.2012 kl:11:55


SÅNN PUDDING BRUNT BOKBIND HAR JEG OGSÅ! USA!!!!!

Skriv en ny kommentar