Dagens Outfit++

Heigjen! Bloggen vår får stadig flere og flere lesere, som motiverer oss til å holde den igang så mye vi kan! Og det er så herlig når folk legger igjen kommentarer! Hvis du vil vi skal lese din blogg, bare kommenter noe på feltet, og legg igjen en link til din blogg, så tar vi en titt! Jeg ser alltid på bloggene som er satt inn, og syns de er så bra, så blir jo fast leser, men mister interessen hvis de ike skriver så veldig interresangt, men det er bare gøy og lese blogger, så bare send inn!
Idag har det vært en litt spesiell dag, har framført en spansk video, hvor læreren så når vi var ferdig "Jeg føler tårene renne", da tenkte jeg det måtte være fordi det var morsomt den delen "hva som gikk galt" Siden de fleste lo, så tror hun fikk sånne tårer jeg pleier og få når jeg syns noe er morsomt, eller tar kaka! Har tooo PowerPointer å fikse på, både i Engelsk og Mat&Helse... Engelsken har jeg England, og i Mat&Helse har jeg: Bringebær og Potet..

Masse notat skriving
Masse ordning og fiksing på begge PowerPointene, pluss at vi får hauger med lekser... Ikke let å gå i 9 klasse nei.. Når jeg så for meg 9 klasse, tenkte jeg ikke det ville være så mye jobb og styr.. pfhh, tok visst feil der gitt... Så idag skal jeg ikke annet enn å gjøre matten, PowerPointene og Engelsken. Men håper dere koser dere! Svarer på ukens spørsmål imorra, så husk å sende inn spørsmål! :D

HER!

 

Ha en god dag videre, og legg gjerne inn lenken til bloggen deres, er bare koselig det! :D Haaaade <3

-Blogges

-Nicole♥


-Har dere masse lekser å holde styr på?

2 kommentarer


-17.10.2012 kl:19:20


syktmye:/

Jaa.. HAr masse lekser her og, fine bilder! Du tar sykt bra bilder, men du må jo vise ansiktet ditt da!
ANONYM
-18.10.2012 kl:00:56


Sykt fin stil du har, kan du skrive hvor du ha rkjøpt det?

Skriv en ny kommentar