Old times

Hei, da har Therese akkurat dratt, var utrooolig koselig med hun her oppe.. Faren hennes visste ikke hvor det var han skulle hente henne, så jeg sa: Se etter vinduet som blinker med lys hele tiden.. Så meg og Therese begynte å slå av og på lysene på rommet mitt som gærninger, tja.. Helt til han fant frem da!

Så på noen bilder med Therese istad på face, også så jeg sånne serier jeg og hun pleide å se på før! Som brakte fine minner til meg da.. Vet ikke om dere husker eller kjenner til noen av disse?

Skilpadden fraklin, Kodenavn barne vedsiden av (ellerno), PowerpuffGirls, Mumitrollet, Totally Spies, RoliePolieOli, PostmannPatt og Lillefot og vennene hans.. Off, saaaaaavn!! <3

Tanken på at aaalle disse fine seriene ble borte under halve barndommen min, er litt dum, fordi dette hadde vært bra til barn i "vår generasjon" isteden for at en fireåring tilbringer tiden sin på pc, og blir avhenging.. Før brukte jeg bare pcen til paint.. Utrooolig gode minner kommer med disse seriene, også glemte jeg en da som het "Noody"

Neias, disse seriene her er minner, og maaaange fler, men dette er de jeg pleide å se på når jeg var rundt 4års alderen... ! Noen du husker?

Vel.. sorry for at ATINAAAA ikke blogger, men det kan jeg faktisk ikke gjøre noe med.. Men vi snakkes imorgen da! Keep up!♥

-Blogges

-Nicole♥


-Hva har du gjort idag?

-Husker du noen?

Én kommentar


Mari
-19.10.2012 kl:21:08


Åh haha disse husker jeg! :) Var mye annet når jeg var liten. Eek den lilla katten, Ed, Edd og Eddy.. Johnny Bravo osv osv :)

Skriv en ny kommentar