Antrekk! <33

Hei, beklager for ekstreeeeeemt lite blogging! Men vi må seriøst skjerpe oss, det vet jeg! Men hadde jeg visst internetten hos pappa ikke ville funke på skole pcen og ikke den hvite pcen hadde blitt ødelagt, så hadde vi ikke startet denne bloggen, men tro meg, vi prøver å holde den igang! Vi skal filme må gjørevideoen på søndag, vi skulle egentlig igår, men kunne jo søren ikke.. Idag kan vi heller ikke fordi Atina feirer IDD eller no, også kan vi ikke imorgen fordi meeh skal til Swedeeen! :D Så det MÅ og SKAL bli på søndag, og den er sikkert ute på mandag eller søndag kveld ;)

Dagens outfit!Skal til enten Therese eller Lise idag. Ellers så blir det kos med Ringenes herre maraton! Alene.. Har allerede begynt å lage jule liste på Spotify, og lage ø-liste! 8.November nærmer seg fort, har allerede en ønske-liste der, håper det blir noe da! Bursdagen blir på peppes, også blir det familie bursdag 14.November <33 Men vi snakkes folkens! Dere får kose dere resten av dageeen!!

Åja holdte på å glemme det, har et motto! Lagde det istad : Ingen Blogging, Ingen lesere! Ingen Lesere,  Ingen Blogging ;) Haha, syns om det?? ;P

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Syns om motto? ;P

2 kommentarer


-26.10.2012 kl:17:36


Skal ikke noe spess idag, fint motto! Fiiint outfit!
noen..
-26.10.2012 kl:21:01


Sykt fint antrekk, skal bare chille hjeme kos deg da! ;))

Skriv en ny kommentar