High School Of The Dead

Heei! Da tenkte jeg at jeg kunne kanskje anbefale en serie for dere, jeg ble anbefalt denne av noen, og syns det var en utrooolig bra serie! Det er Anime, først trodde jeg det kom til å være veldig teit, men jeg ga det en sjangse og syns det var utrolig kult, hvis vi ser bort fra... Vel, dere får se selv hvis dere vil se på det ;)
Tjaa.. Syns det faktisk er masse drama, i tillegg til action, men det er noen scener som er litt sånn.. Hoppe over gjerne takk.. Denne serien er basert på en tegneserie som er laget av Daisuke Satõ. Historien følger en gruppe high school-elever, en sykepleier, og en ung jente som de kjemper seg til sikkerhet gjennom de dødelige gatene i Japan i løpet av en verdensomspennende katastrofal hendelse kjent som "Outbreak". High school elevene prøver å overleve zombie apokalypsen, må de også møte flere trusler ved samfunnsutviklingen kollaps, i form av farlige stipendiat overlevende, og mulig nedbrytning av sine egne moralske koder.

Syns det var utrolig kult, førstsom sagt, trodde jeg det skulle være noe boring shit (sorry ordbruk), men så visste det seg at det var utrolig kult, sikker mange av dere som tenker "Hva faen" Men det er ikke jeg som går glipp av noe, dette er bare en anbefaling ;) Kos dere videre ikveld da, så snakkes vi imorgen!

-Blogges!

-Nicole♥


-Skal du se serien?

-Skal du resten av kvelden?

3 kommentarer


-13.11.2012 kl:20:02


Sykt kult, skal se på, driter i om det er Anime, syns det er kult jeg! :D
You dont know me, And You dont Wanna
-14.11.2012 kl:13:26


UTrooolig bra serie! Er glad for at du fikk mailen min, jepp... Jeg fvar den som anbefalte ;)
F e a r l i n g <3
-14.11.2012 kl:16:30


Kuli, tihi :D

Skriv en ny kommentar