No Inspiration

Heei! Har ikke annet å skrive om idag, ikke noe spesielt skjedd.. Bare den herlige brannalermen! Igjen.. Skjedde i gymttimen, jeg var heldig første gang fordi da hadde jeg sko, når vi gikk inn igjen for å ha gym så var tærne til Karina blå, og Isabell's såvidt blå, men de var på vei til å bli blå.. Andre gangen det ringte så gikk jeg uten sko, fordi de var så våte og da orket jeg ikke å løpe mer i gymmen med de, så da ble mine tær også blå, så det nå, kom hjem akkurat ..

Denne dagen har ikke vært den beste akkurat, neste uke er bare dritt rett og slett.. Vi skal ha muntlig prøve.. Altså en slags eksamen, kan komme opp i Samfunn, Naturfag, eller matte.. Håper det blir samfunn, også mens vi ikke holde på med det, MÅ vi lage en mat video til Mat&Helsen, også var det selvfølgelig grupper, som de delte inn.. Kom med folk jeg ikke går med til vanlig, folk jeg ikke snakker så mye med.. Også kom jo Isabell og Sandra OG Siren på en gruppe, skulle jo vært med dem istedenfor, ford ipå gruppen min så er det sikkert bare en som jobber.. åhhh, blir så lei.. Haha, holder på en slags konkurranse i Nynorsken, haha ligner på en hund med heste bein spør du meg..Holder på med en presentasjon i Norsken om et dikt, så kom det et pop up vindu av xenhotel, aner ikke hva det er... haha!

Resten av dagen blir å være hjemme, imorra blogger jeg sansynligvis etter 19 tiden, skal til Jonathan for å passe Dexter og Bella, så da skal det bli ett innlegg om de begge to =) Kos dere resten av dagen folkens!

-Nicole♥


-Hva skal du idag?

-Skjedd med deg noen gang med grupper?

-Har du hatt brannøvelse på skolen?

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar