LilleJul!

HooHooHoo!

haha, hei alle sammen, er tilbake hos mamma idag siden det er hennes tur iår. Altså, julen skal feires med henne i år siden jeg har .. Skilte foreldre, menmen =)
Vel det var antrekket jeg hadde til julebordet idag, Stephania, Jonathan, pappa og meg=) Utrolig koselig, vi var i Langesund Bad, utrolig fint sted, masse kos og julestemning! Skulle gjerne tatt bilder men så var jeg så smart til å glemme kamera hjemme da.. :/ Skal fortelle dere hva som har skjedd siste tida.

21 Desember 11.11 = Alle sammen sa at verden skulle "gå under" 11.11 den dagen når det egentlig var sagt på radio norge 12.11. Pluss at det sto på nettavisen Vg med stor overskrift : DERE SKAL SE AT VERDEN IKKE GÅR UNDER OM 04:__:__. Altså, de hadde en klokke som telte ned til den "ikke dommedagen" for å si det sånn. Mange på skolen hadde satt på klokken 11:11 på tlf sånn at den skulle ringe når det "skulle skje". Mange folk var ute, som løp inn da og skrek "Nå dør vi! Nå går verden under" etc.. Etter det så skjedde samme tingen 12.11... så senere på dagen så ble jeg ringt av mamma som var på herkules og sa at folk feiret at de ikke døde.. 

Maya indianerne sa at noe skulle skje 21 desember, men de sa aldri at verden skulle gå under, det var bare vi folk som dro den for langt rett og slett.. 21 Desember var egentlig en fest dag, starten på en ny Era, men så gikk folk å fryktet for at verden skulle gå under istedenfor..

Vel har ikke mye annet å si enn.. JUL IMORRA!! Gleder meg som en liten unge, sykt at det har gått ett år siden..! Men dere får storkose dere resten av kvelden så snakkes vi sikkert imorra eller 25 ! Haade!

-Nicole♥


-Gleder du deg til jul?

-Trodde du verden skulle gå under? ;O

2 kommentarer


Jonas
-24.12.2012 kl:00:33


så fin :- )
-25.12.2012 kl:11:16


Digger stilen din!

Skriv en ny kommentar