Fotoshoot


Fotoshoot!

Heiigjen! Sorry for at vi ikke blogget igår, jeg har jo en grunn.. Men ikke Atina.. Sorry folkens =)

Igår var jeg hos Therese, da hadde vi en liten fotoshoot på skolen mæla, der vi går på skole da... Så var vi på åkeren og tok bilder på sånne runde greier, også var det to traktorer litt lenger nede, vi rakk bare og ta ca. 3 - 4 bilde der, fordi de begynte å kjøre mot oss, så vi løp avsted! 


Off...Nydelig bilde det :P Der skulle jeg prøve på å hoppe opp på den, men jeg klarte ikke så vi rakk ikke og ta flere bilder, så vi løp avsted ! 
Tenkte også å legge ut noen bilder av fotoshooten? :)

Off, se opp mot kamera.. Nydelig.. :P

Busk foran ansiktet og greier 

 

T ♥ N! Syns om dette? =) (Meeh as fotograf)


Fotografen meeg vettu :P


Off så grusomt... Tjaaaa.. Kan er jo kanskje ikke verdens perfekte.. Ingen er det! Men hva kan jeg ellers gjøre med det "nydelige" trynet mitt? Kan jo ikke be om nytt akkurat, men jeg vet at det er det indre som teller og ikke det ytre..

Jaa.. Det ble jo tatt  102 bilder, av for det meste bare meg da.. Vet ikke om Therese vil jeg skal legge ut et syyyykt fint bilde av henne, fordi det frister utrolig mye! Hva syns dere jeg skal gjøre? Vil dere se hvem denne Therese er? Hvem som er bak kamera...? Det kan du enkelt skrive på kommentar feltet her  --> X

Skal samma mandags opplegg som alltid! Helt utrolig at jeg har brukt akkurat 1 time på dette innlegget! Men det er fordi læreren Tore alltid kom bak meg for å se hva jeg har gjort også fikk jo google chrome programstopp 24/7..! Velvel... da sees vi senere idag med ett innlegg av Atina! ♥

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Vil du se Therese?