Fritid


tannlegen

Heihei
Beklager for lite bloggning, hah! Orker rett og slett ikke, og det vil nok ikke endres på en stund. Har akkurat kommet hjem fra tannlegen, derfor må jeg ta det med ro :) bedøvelsen er helt ille..

Kaninen til maryam, utrolig søt!!

10 ting som irriterer meg

1. At folk er falske, og juger om alt.

2. Folk som prøver å være noen andre, tøffer seg ogsånt...

3. Gnagesår, ah! Hater det.

4. Sikkelig emo rockmusikk, får sikkelig vondt i hode av det.

5. Folk som alltid skal være så tøffe å "disse" andre.

6. Folk som misbruker yolo! Noen bruker yolo til det minste lille unødvendige ting.

7. Når telefonen din ringer, og den ligger nede, og du er oppe! Så når du akkurat tar den, har den slått av. Så har du ikke penger på mobilen til å ringe opp igjen.

8. Når du har akkurat har settet deg godt til sofaen, og kommer på at fjernkontrollen er på den andre enden av rommet...

9. Av at vi MÅ hilse i begynelsen av klassen. Alle MÅ reise seg... Også er det mange som ikke gidder, og da tar det lengre tid osv.

10. Når folk har sopp\sjampingon i pizzaen. Ekkelt
Q - noen ting som irriterer deg?

Q - Er dere enige?

- atina

godt nytt år

Heihei!

Håper alle har hatt en kjempe fin nyttår. Det gjorde iallefall jeg! Koste meg masse med familien og god mat. Fikk tatt noen bilder av fyrverkeriet, men kameraet mitt er helt elendig når det er mørkt ute, det er kanskje flere enige i? I og med at de fleste naboene våres er gamle, var det ikke så masse heller! Vel, det ble hvertfall noen fine! :-)
- atina ♥

Galaxy Tab 2

Heei alle sammen, sovet godt? Har jeg ihvertfall haha, sov til klokka elleve og våknet opp med en pakke i sengen, åpnet den fort også var det en Galaxy Tab2 (7.0)Vel er ikke verdens beste til å ta bidler akkurat, men det positive er jo at de synes ;)

Skal til Herkules snart, har ikke vært der på en tid så det blir nok gøy da! Får se om det er noe jeg gidder å kjøpe meg ellers så bare sparer jeg penger til Januar, for da begynner de berømte: Januar Salgene! ;) Dere får kose dere videre så kommer de et innlegg senere idag, snakkes! :) Hva skal dere idag?

-Nicole

Parfymene mine

Heei, hadde ingen inpisrasjon idag så tenkte å da vise dere perfymene mine da, men det er noen flere som er men jeg fant de ikke.. Jaja her kommer de ;)


AmorAmor♥

Alien♥

So Lonely♥

Er ikke sikker på navnet til denne men den lukter nesten likt som perfymen Opium

Royal Desire, en av de beste♥

Skal ikke gjøre noe spesielt idag faktisk, vasket håret idag så da orket jeg ikke ut, for mange tusen grunner ;) Men dere får kose dere resten av dagen så snakkes vi! 

-Nicole


Hva skal du idag?

lenge siden

Heihei!

Håper alle har hatt en god jul, og kost seg masse! Siden jeg ikke feirer jul, så har egentklig bare hatt normale dager. Beklager for lite blogging. Men nicole har blogget masse! Og husk å se videoene hennes! :-) kommenter om dere lurer på noe, eller om meningen deres! 

Meg og mamma ♥

Q - Hvordan har julen din vært?

Husk å se videoene til Nicole, under!

♥ atina

dritt uke

Heihei

Grunnen til at jeg eller Nicole ikke har blogget er pga prøve muntlig, rett og slett. Men har tatt noen bilder isåfall, men uredigerte. Snø har det ogå kommet, masse! Men det får jo bare opp julestemmninga. Overskriften sier vel alt. Jeg og Nicole tokk prøvemuntlig idag. Jeg føler at jeg kunne gjort bedre, men jaja! Imorgen og onsdag skal vi lage et proskjet hjemme hos Caroline, så det kan hende det kommer litt mindre blogging de dagene. Og på fredag er jo det bare kosedag, med grøt og masse koselig, men det rekker jo selvfølgelig ikke jeg, pga reggis tannlege.. dere får ha en fin tirsdag videre!

Q  - Har dere fått opp julestemmninga?

Q - Hva synes du om bildene?

vi blogges! - atina ♥

Dexter

Heihei, sorry at jeg ikke tok det innlegget jeg lovet dere igår om Dexter, men jeg har som regel ikke så mye inspirasjon på søndager, så derfor tenkte jeg å gjøre det idag da!

 

Her fikk dere se den kjønne lille hunden til Jonathan, han er en av de, han har to. Dexter og Bella, men igår så var Bella hos Anette, siden de har jo slått opp så da ville Anette ha Bella en gang iblandt!

Vel, vet ikke hva annet mer jeg kan skrive, men jeg skal ikke gjøre... Noenting idag, bare være hjemme, puse sokker, kopp kakao og Friends serier, woo det blir chill.. Siden imorra begynner (sorry) Helvete's uken, dere vil skjønne hvorfor når dere kommer i 9 klasse.

Men dere får stor kose dere idag, så snakkes vi om en uke folkens!

-Nicole♥

Hva skal du idag?

ukens spørsmål

Hva vurderer du å bli som voksen?

- Jeg vil egenklig bli barne pedagog! Men jeg er veldig usikker, pga karakterer, skole ogsånn!

Favoritt mat?

 - KEBAB!

Bilde av deg med langt hår?

Her! :-) 

 - Klippet meg pågrunn av veldig slitt hår, og etasjer.

Favoritt serien din?

 - Frusturte fruer! 

Leser du andre blogger, hvem leser du?

- Auroramohn, l0ve, betinabf, xingarx :-)

Hva liker du i fritida?

- SLAPPE AV! ☺

Hvorfor blogger du så lite?

- Når du har NULL inspirasjon, ingen fine bilder, ingenting å skrive om, er det ikke noe morsomt å blogge da! :-)

Q - Spørsmål til neste ukens spørsmål? 

- atina

Bowling! ;3

Heeei! God dag, vært en bra dag på skolen idag.. Hadde ikke noe fag, hadde bare mat og helse hvor vi hadde julemiddag, utrolig digg! Vi skulle rydde alle tingene på plass, så ble jeg Jonas og Lirigzonas nye offer til å bli krynet.. Altså kasta i snøen, så nå er jeg søkk våt :)

Bowlinga igår var drit gøy, lå bakerste hele tiden, men klarte og snu det og vant med 77 poeng, er ikke spesielt flink i bowling akkurat.. ;3

 


Fikk nydelige sko, hahaJa, dårlig kvalitet, vet ikke hva som skjer med kamera for tiden.. 

Idag skal jeg på dansinga i tabben! Vi skal ha show den 21 desember, gleder meg utrolig mye! Nest siste øvinga nåå! Har mikset og tullet med hundre tusen sanger, for å få til en bra sang.. Selvom resultatet ble litt skuffandes.. Men dere får kose dere masse resten av dagen, så sees vi sikkert senere, hvis jeg tar noen bilder fra dansinga! Cyaa!

-Nicole♥


-Hva skal du idag?

-Spilt bowling før?

Top 3 series

Heihei! Søndag er som en dag av kjedelighet.. RettOgSlett.. Vel tenkte å komme med  tre topp serier? (:

1 plass : Friends

 Vel, friends handler om en gruppe venner på seks som er da : Ross Geller, Rachel Green, Monica Geller, Chandles Bing, Phoebee Buffay og Joey Tribbiani. Navnene er etter bildet. Vennene er i midten av 20-årene ved serie start og tilbringer det meste av tiden sin sammen enten i hverandres leiligheter eller på cafeen Central Perk. Friends regnes som en av de største situasjonkomediene i historien.. Hele serien er da på 10 sesonger, hvor det masse drama og latter :)

2 plass : Greys AnatomyGrey's Anatomy er en amerikansk TV-serie som handler om Meredith Grey og fire andre turnusleger som utdanner seg til kirurger ved et fiktivtsykehus i Seattle i Washington. Serien er populær blant seere og kritikere, og har blitt tildelt både Golden Globe og Emmy Award-priser. Alle legene har nesten en like stor rolle i serien, men Meredith fremtrer som hovedpersonen i serien.

3. plass : One Tree Hill

Serien handler om to halvbrødre, Lucas og Nathan Scott, som er sønner av Dan Scott, og Lucas mor heter Karen Roe og Nathans mor heter Deb Scott. Rundt disse finnes Brooke Davis, Peyton Sawyer, Marvin Mouth McFadden, Coach Brian Whitey Durham, Keith Scott, Haley James Scott, Rachel Gatina, Owen Morello, Antwon Skills Taylor, James Lucas Jamie Scott og Quinn James. One Tree Hill er en amerikansk TV-serie. I Norge går serien på TVNorge; i USA går den på CW Television Network. Serien retter seg mot ungdommer og tematikken dreier seg hovedsakelig rundt romantikk og ungdomsproblemer.

 


Vel jeg anbefaler disse da :) Håper dere tar dere tida til å se på det, fordi det er utrolig kult! ;) Så kos dere før skole som er imorra.. yey.. haha, snakkes!

-Blogges-Nicole♥


-Skal du se disse seriene/Har du sett disse seriene?

-Hva skal du resten av dagen?

Looong time!

heihei!

Omg det har vært lang tid siden jeg har blogget, har rett og slett ikke hatt noe inspirasjon i det siste.. Pluss at jeg har hatt så mye skole arbeid og prøver og hele pakka!

Skal ta en kort oppsumering hva jeg har gjort i det siste, har hatt to prøver såvidt jg husker, var i sverige to ganger og kjøpte julegaver.. Tja.. det er ikke noe mer spennende enn det akkurat ;P Broren min og kjæresten hans har fått seg en ny liten hund og han heter Dexter, det er sikkert den skjønneste hunden jeg noen gang har sett, han er pomeranian blanding av terrier.

I de siste to ukene så har meg og søstra mi planlagt å dra på kino for å se den nye twilight filmen, men vi har ennå ikke sett den, det blir enten imorgen eller neste uke.. igjen.. Vi hadde boksjekk på skolen igår, manglet tre bøker, siden jeg måtte klippe opp den dumme låsen.. noen har tatt de to dyreste bøkene og en annen litt billigere: Matte, Naturfag og Samfunnsfags bøkene, så fikk en regning på 1061,- Yey -_-

 Har ikke fortalt så mye om broren min og kjæresten hans.. Vel burde egentlig ikke si det.. De slo opp for litt siden, de var sammen i 7 år, og nå er det slutt.. Vet ikke helt, tørr ikke å se på han engang, fordi jeg husker hvordan det var for han når han slo opp med sin første kjæreste om han var sammen med siden jeg var 2.. :/Syns de var utrolig søte sammen, dette bildet er fra 2010 hvis jeg ikke tar feil.. Jaja, vi får se hvordan det går med Bella og Dexter, siden de har to hunder.. Når Anette dro til Sandefjord for å studere der, så ble Bella kjørt til hver av de hver mnd, så hun må jo ha hatt det tungt egentlig, selvom hun er hund.. det blir nok verre nå med Bella og Dexter..

Off.. jaja, er utrolig syk, så nå skal jeg lage meg en deilig kopp kakao, og se på Friends sesongene. 10 sesonger, 1 person, mange kopper kakao♥ Dere får kose dere masse idag så snakkes vi imorgen, det loooove jeg, kors påhalsen blablabla.. osv ;3

-blogges-Nicole♥


-Hva skal du idag?

-Syns om Anette og Jonathan? 

Nothing

Heihei!

Nesten uvant å blogge nå. Men vi prøver så godt vi kan. Utrolig lite å blogge om også.. Men om dere hjelper oss, og kommenterer tips om hva vi blogger om, blogger vi mye mer! Men isåfall så har jeg ikke gjort noe mer viktigere enn prøver, venner osv. Kan godt legge ut "new in" senere. Ukens spørsmål er lengesiden jeg har tatt. Nicole har enda ikke internett hos faren hennes, men hun blogger så fort hun kommer hos moren!

 

- tips om hva vi skal blogge om?

- spørsmål`?

Haggel

Heihei!
Har nå akkurat spist, slappet av og snart pugge på matte tentamen! Kom hjem fra skolen helt klissvåt, fordi det haggler nemlig.. Er vel snø next? Velvel! Er uansett forberedt på det. Tentamen imårra, og naturfag prøve neste uke. Dere får vel ha en fin dag videre! :-)

- hva synes du om været?
- har dere hatt tentamener?
Vi blogges! - atina

Sleepover

Heihei!
Beklager for utrolig lite blogging!! Hadde en kort pause, men er fult i gang nå! Koselig at Nicole holder bloggen oppe, og at dere forsatt kommer innom! Har ikke gjort noe annet, enn å øve til prøver, tentamener osv! Var i arkaden idag med Faeze, og nå sitter vi å ser på titanic! Utrolig bra film!

Kos dere videre!
- hva har dere gjort ?
- synes om blogginga i det siste?

Sleeping at last

heiigjen! 

Jeg har akkurat våknet etter en times søvn, hadde tydeligvis sovnet med pcen på meg så søstra mi kom og la den på bordet... hun kom jo på besøk og dro for litt siden, og for henne så var det jo hysteriskt morsomt å ta bilder av meg..Off... Jaja hva kan man gjøre med en rar familie?

Vel, jeg håper dere har hatt en bra da så får dere en godt natt, jeg kommer ikke til å sove før sent.. veldig smart av og sovne.. Hahaha, men vi sees imorgen da! Hadebra!

-Blogges-Nicole♥


-Hva har du gjort idag?

tirsdag

Heihei!

Har ikke blogget så veldig mye i det siste, som sagt... jeg orker rett og slett ikke. Men jeg føler jeg må blogge fordi det er faktisk noen som kommer innom bloggen vår hver dag for å lese! Også har jeg ikke noe å blogge om! Så værsåsnill å kommentere hva dere vil lese om på denne bloggen, helst innlegg :-) Ellers har det bare vært de gamle skole rutinene.

\\ arkiv bilde

- Hva vil DU vi skal blogge om?

- Hva synes du om bloggen vår?

- atina

HELG

Åh, endelig! HELG! Beklager for sykt lite blogging, orker rett og slett ikke. Er så mye lekser, og andre ting jeg må gjøre. Så blir desverre ikke blogging hverdag av meg. Men Nicole holder bloggen oppe :-) 

Også kom det jo snø, for en liten stund siden, men sola smeltet det bort. Hahah, fin info. Har desverre ikke tatt noen bilder av meg selv i denne uken. Så jeg bare slenger noe inn.


- synes om bildene?

- hva har du gjort i det siste?

Vi blogges! - atina

 

Chilling max!

Heeei! Da var det endeeeeelig ferdig med enda en skoledag... Det eneste jeg ser fram til er bursdagen min som er om akkurat en uke! :D Skal sikkert legge ut en video, hvis jeg ikke glemmer det da! ♥

Idag så blir det chille opp til 100! Skal lakke neglene.. Vet ikke hvilken farge da.. :/ Kanskje dere kan hjelpe? (a)


FavoritesTja... Ganske mange hæ? Men skal se om dere finner en da! Eller så bare tar jeg en heeeelt random! :3

Som jeg har sagt, chillen til maks idag, baaaare kos todaaaay! Håper dere koser dere utrolig mye dere også, så snakkes viiii <3

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Hvilken neglelakk skal jeg velge? ♥

eid mubarak

Heihei!

beklager for utrolig dårlig blogging i det siste! like always, no inspirasjon! Men nå er vi fullt tilbake igjen, med filming på søndag! Som mange av dere muslimer vet, så var det eid igår, idag og imorgen! Så da blir det masse feiring med venner og familie! Og ikke minst, eid mubarak til alle muslimer! ♥♥

Slenger bare inn et gaaammelt bilde.

- skal du feire eid?

- hva har du gjort de siste dagene? :-)

normal monday

Heihei!

Kom hjem for noen timer siden, og har slappet av helt til nå. Åh, og skal snart gjøre en deeel lekser! ++ prøve i likninger imorgen! Og i løpet av uka så skal jeg gjøre mågjørevideo'n som vi lovte! Spørsmåls runden kommer desverre ikke, beklager!


Også vil jeg jo begynne med å blogge noe som inspirerer dere! Å høre om hverdagen min hverdag er jo sinnsykt kjedelig. Så kanskje jeg kunne blogget om noe dere liker, nailpolish, sitater, og slike ting? Er det noe du vil jeg skal blogge mere om, så bare kommenter! :-) så skal jeg få blogge om det fortest mulig. 

- hva vil du jeg skal blogge om?

- synes om bildene?

Vi blogges! - atina

norsk statsborgerkjole \\ bikbok - Olajakke \\ cubus  - Kjede \\ cubus

Heihei!

Har akkurat kommet hjem fra en herlig dag i ibsenhuset! Var der pga jeg er nå norsk statsborger, og for dere som lurer på hvorfor jeg allerede blir det nå. Så er det fordi du må bo i Norge litt over 5-6 år, så må du søke. Og siden vi søkte litt sent, så ble vi det ikke før nå. Så dagen i dag hadde hele telemark seremoni idag! :-) var kjempe koslig. Nå sitter jeg i senga og koser meg med popcorn og høy musikk! kos dere resten av kvelden!

- synes om bildene?

- hva skal dere resten av kvelden? :-)

Vi blogges - atina ♥

Gårsdagens innkjøp + Dagens outfit

Heei! Da har søstra mi hoppet i dusjen, og jeg tar på meg klær, vi hadde maraton til .. Vet ikke jeg.. seks tiden eller no? :D Så vi stod opp for 1 time siden ca.. :D

Dagens outfit:


Tja.. kjempe nydelig bilde... ;P

 

Gårsdagens innkjøp:


Nille 29.90,-


Lite juletre 11.98,-

Har allerede begynt å få frem litt jule stemning i rommet mitt, gleder  meg sykt til jul! Har en laaaang endeløs liste av hva jeg vil ha! Men jeg pleier alltid å få det som er på toppen, siden de har skjønt såpass at opperst er det beste :D Snart skal vi spise en deilig mat, kose oss med snop, et par filmer til. Så drar hun hjem, men det har vært koselig da! 

Det som er så deilig som vi gjorde igår er at vi satt forann peisen og drakk den deilige oreo dream kakaoen! Åhh.. Det avr såå chill! 

Dårlig kvalitet på bildene siste tiden, men canon eos 550d er på toppen av ø-listen, så jeg håper jeg får den da! Har allerede begynt å lage en jule liste på spotify, bare deilig det da. Med litt julestemning i huset og butikker! :D

Vel, dere får kose dere resten av dagen da, så sees vi!

-Blogges

-Nicole♥


-Hva skal du idag?♥

Linkerunde!

Heihei!

Da setter jeg i gang en linkerunde, hvis du vil at vi skal linke bloggen din på vår blogg, så meld deg på! Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere under her, med link til bloggen DIN! Så velger jeg ut i løpet av uka, velger ut 2-3! Spørs hvor mange som melder seg på! good luck ♥

- vil DU melde deg på?


more like a sister
HEHE! Ble nesten bare bilder, men det liker dere jo! :-) bildene ble tatt for en stund siden. 

 

Følte sykt dårlig igår kveld, og enda dårligere om morgen idag! Men siden jeg er litt bedre så skal jeg slenge inn et innlegg for dere. Har ligget i sofa'en og spist popcorn sett film i heledag. Skal snart ta meg en dusj og hoppe inn i kosedressen! Men vi har seriøst fått utrolig lite forslag til MÅGJØREVIDEO som vi faktisk skal filme til neste uke, HER. so come on people!

- hva skal dere gjøre resten av kvelden? 

Monday

Heihei!

your just like monday, nobody likes you! åh.. Hvorfor er mandag så langt unna fredag, men fredag så nærme mandag!? Vel.. nå holder jeg på å pugge til samfunnsfags prøva vi har imorgen, wii! Har en følse for at det kommer til å gå dårlig, siden det er 30 begreper jeg må forklare, og jeg begynner allerede nå, flott!  god dag videre!

Skolepcen :-)

Beklager for dårlig kvalitet, jeg tar bilder med mobilen, fordi nicole lånte minnekortet mitt, og pappa bruker det andre.. Så det er vel bedre enn ingenting? :-)

- hva synes du om bildene?

- har dere masse prøver?

- atina ♥

Herkules

 

Heihei!

All insprasjonen er seriøst helt i bånn! Har ingenting å blogge om, kanskje jeg kan blogge om nailpolish, kreativitet&stuff! Who knows.. Men igår så var jeg i Herkules med faeze, utrolig koslig like always. Kjøpte ikke noe annet enn earcuff, som dere fleste vet hva er. Hadde ikke så masse penger, så kjøpte meg bare mat på mækkern. Kjøpte oss noen blader og koste oss ute i sola med chips!  vil bare infomere at vi skal ha MÅ GJØRE VIDEO neste uke! og vi har fått lite tips, så bare kom inn med forslag!

- synes om bildene?

- Komme inn med forslag som dere kan finne HER!

bytur ++

Heihei!

Dagen idag har egenklig vært helt super! Fikk sove godt ut, våknet 11.00 (!!!) Så gjorde jeg meg klar for en herlig bytur med Nicole. Og DET fine været! Innkjøps innlegg kommer senere! :-)skilz bilde av nicole liksom XDXP<33;*;*; ;PPP ♥♥

- synes om bildene?

- hvordan har dagen din vært?

Høstferie!

Heei! Sorry for lite blogging, men jeg er to uker hos faren min også har jeg ikke fått pcen før nå, bruker hans pc :)

Sammendrag av ting jeg har gjort fram til nå:

Har vært hos Caroline, skulle overnatte fra igår til idag men jeg dro til tante i sollihøgda var der til åtte også hjem igjen... Var utrolig koselig, idag er det vanlige mandags rutinen: Jonathan jobb, kanskje til Jonas også passe på lille Bella! Skal lage et innlegg om Bella neste uke, sånn at dere får se henne :)

Vi har hatt ny fotoshoot! Skal få tak i bildene av Therese, så blir de postet på bloggen :)


Dette er Bella når hun var bare 3 -4 mnd! Savner henne som liiiten pjokk, men hun har ikke blitt særlig større nå da, så hun er fortsatt like herlig :)

Jaaajaa, dhåper jeg får blogget mer ofte denne uken, ellers gjør jeg på en annen pc! Sees da! Ha en god høstferie videre! <3

-blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Syns om Bella?♥

 

header

Heisann!

Jeg og nicole har vært veldig usikker i det siste anngående header og design! Så derfor lurer vi på om dere kunne lage en header til oss! Dere bestemmer selv hvordan headern skal være, og helst bruk bilder som vi har hatt på bloggen før! :-) Og helst bilder av begge. Og hvis dere ikke har tid, så kan dere tipse oss om en side vi kan lage fine headere på? Vi hadde satt utrolig stor pris på! Dere kan sende inn headern til: Oloy@live.no Eller på facebook. - vil DU lage header til oss?

- vet du om en side vi kan lage fine headere på?

vi blogges!

søndag

Heihei!

Sorry for lite blogging! Har sykt lite blogglyst og må blogge ekstra pga Nicole ikke har internett hjemme hos faren.. Men uansett, fikk ikke blogget igår fordi jeg var i Sverige, og kom litt sent hjem! Men er tilbake for fullt nå! Har bare slappet av i dag, sett på film og spist godiiis! GOOOD HØSTFERIE!!! ♥♥

Har ikke så mange bilder fra sverige fordi jeg så ikke ut + var ikke i bildelyst.

fake a smile!


'

Fattern! ;*

- har du vært i sverige i høstferien?

- blogg tips?

Vi snakkes! - atina

little me

Heihei!

SORRY FOR LITE BLOGGING! Men har ikke hatt noe insperasjon, og heller ikke særlig mange lesere, og da orker jeg liksom ikke å blogge for så lite personer.Men skal prøve! Og det skal nicole også, hadde satt uendlig stor pris på om du delte bloggen videre! :-) 

Anyway, siden jeg ikke har noe å blogge om, og dette har blitt mye etterspurt, kan jeg sikkert legge ut noen bilder av meg fra da jeg var liten! :-) aner ikke hvordan jeg skal legge bildene inn på pcen, så jeg bare tokk de med kamera'et (aa') Men det gikk fint! 

sorry for dårlig kvalitet!
broshan!

hahaaa :-)

- hva synes du om bildene?

- vil du dele bloggen vår?

10 ting dere ikke visste om meg.

1. Jeg har aldri farget håret!

2. Jeg likte langt hår myee bedre enn kort hår.

3. Jeg har sykt dårlig kondis.

4. Jeg liker ikke å jogge\løpe langt.

5. Det regner alltid på bursdagen min, selvom det er mindt på sommer'n.

6. Jeg bryr meg ikke særlig mye om merkeklær. Klær er klær!

7. Jeg blir fort brun!

8. Jeg er veldig sjenert!

9. Favoritt maten min er kebab!

10. Jeg er forferdelig til å huske ting, er sykt glemsk!- synes om svara?

- tips på hva jeg kan blogge om? 

last night

Heihei! :-)

Jeg glemte kameraet mitt igår, så fikk ikke tatt bilder med mitt kamera fra kvelden igår, så vi brukte marthe sin! Det var foresten en utrolig koslig kveld, med mange koselige folk. ♥gratulerer med dagen, louise! Og god ferie til dere som har høstferie nå! :-) vi har ikke før nesteuke!

Kjole \\ gina tricot -  Vest \\ H&m - Ring \\ bikbok

- synes om bildene?

- har du hatt en fin lørdags kveld?

school

Heihei!

Akkurat nå sitter jeg i timen, og har blitt ferdig med norsk\nynorsk prøve. Wish me luuuck. Venter bare på at klokka skal bli 10.00 så vi kan dra til kulturskatten, så gym. OGSÅ HEEELG! ♥♥ etter skolen skal jeg hoppe rett inn i dusjen, og stelle meg til bursdagsfesten til Louise. Det kommer nok bilder & outfit senere om kvelden, eller imorgen. Men nicole er i sverigetur nå, kosdæ! :-) 


\\ har bare gammle bilder nå.

- har du mange prøver?

- Har dere kulturskatt?

Vi blogges! - ♥ atina

skole, atter skole..

Heihei!

Beklager for lite blogging! Har ikke klart å fått internett på pcen min igår, og hadde ikke noe fine bilder på mobilen heller, så da orket jeg ikke å blogge rett og slett! Nicole har heldighvis blogget! :-) takk til henne!  Akkurat nå driver jeg å pugger til norskprøve, som er til imorgen! Så har jeg glemt nynorsk boka. Så får ikke øvd på det.. Har hatt tysk test idag, som gikk rett i dass! Får vel gå tilbake til puggingen, skal iallefall prøve å få poeng til norsken! 

- har dere utrolig masse lekser?

- hvordan har dagen din vært?

Vi blogges - ♥ atina

mom's gardenBeklager for null redigering, uklarebilder og at jeg ikke roterte dem. Bedre enn ingenting :-) bildene ble tatt av meg. Hagen til mamma.

- synes om bilene?

- burde jeg ta naturbilder oftere?

 

Konkuranse

Heihei!

Skal ikke gjøre noe spesielt idag, utenom å slappe av, pga jeg har så hodepine!  - men uansett, man kan vinne 2 kino biletter, en til deg og en venn. Til folk som har blogg, og ikke har blogg. Vinneren blir trukket 1-2 uker! Så blir spennende! :-) Konkuransen finner du HER! 

 

- skal du melde deg på?

Ha forsatt en fin dag, vi blogges! - ♥ atina

klassebilde

Heihei! 

Sorry for lite blogging! Har ikke hatt noe så spesielt å om. Men det kommer snart et innkjøp innlegg, so be tuned! Men idag har vi tatt klassebilde, og portett bilde! Ble faktisk fornøyd, selvom jeg smilte utrooolig rart! 

fake a smile.

Ingrid ville ikke at jeg skulle legge dette ut, så viska henne ut, noen flere som vil bli, så kontakt! :-)
Vi tokk gruppe bilde. Alle klassene i hele skolen har blitt delt i to, så da ble det slik! :-)

linkerunden

Heihei!

Har lest igjennom alle bloggene nå. Siden det bare var 4 som meldte seg inn, tenkte jeg å velge ut 2 da. here you go.

1. http://mivc.blogg.no/

2. http://judit.blogg.no/ 

En utrolig flink blogger! Blogger litt om hverdagen hennes, og masse om kjendiser og andre slike ting.

- fant desverre ikke et bilde av henne.. 

Gratulerer til dere som vant!

- Har du lest bloggene noen gang før?

- hvordan har dagen din vært?

Vi blogges! - ♥ atina

Topp 5!

Heihei! Har ikke hatt pcen denne helgen fordi jeg glemte laderen min i sekken til Siren på fredag, og den hvite pcen funker ikke :/ Såå.. nå blogger jeg på pappas pc, fordi internetten vil ikke funke på skole pcen..

Kommer med noen filmtips? :)

TOPP 5:

 

Plass 5: Klodenes Kamp

Tom Cruise//Dakota Fanning

Trailer --> X
Plass 4:Harry Potter og  Dødstallismanene del 2

Daniel Radcliffe//Rupet Grint//Emma Watson

Trailer --> XPlass 3: Man on Fire

Denzel Washington//Dakota Fanning

Trailer --> X
Plass 2:

Johnny Depp//Orlando Bloom//Keira Knightley

Trailer --> X
Plass 1: Moulin Rouge

Nicole Kidman//Ewan McGregor

Trailer --> X

Burde vurdere å se de filmene her! Sykt bra filmer..!

Idag skal jeg til tabernaklet.. Tentro møte idag! Yeee, blir koselig å se alle folka igjen etter overnattinga...!

Sååå.. Sees kanksje imorra? :)

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Sett noen av filmene før? :)

light night bite

Heihei! :-)

Senere idag, etter å ha slappet av, og gjort leksene.. ringte herligste Nicole ♥♥ vi gikk ut for å kjøpe oss mat, og kose oss. Og ble ute helt til 20.30! Det ble utrolig fort mørkt, og kaldt.. Så etter noen timer dro vi hjem. Hadde med kamera'et, men om kvelden så har jeg utrolig dårlig kvalitet på kameraet! så legger ut bare bildene vi har tatt inne.peace

husk å melde dere innpå linkerunden et innlegg under, som jeg trekker ut om en uke! :-)

- hva synes du om bildene?

- hvordan har dagen din vært?

Ha en fin kveld videre folkens! - vi blogges! ♥ atina


dyrskund

Heihei! :-)

har akkurat kommet hjem fra seljord! stooorkoset meg med familien min. Masse  karuseller, gatekjøkken og morro! Vi var der i bare 2-3 timer ellerno, følte meg ble litt dårlig etter karusellene, men det var verdt det! XDXP;PP;*;*<33 tokk desverre ikke så mange bilder, fordi det var MANGE folk der! Vær gang jeg prøvde å ta bilde, kom det alltid noen folk forann kameraet.. Så mange folk var det! 
Jeg var faktisk INNI bilen da de snurra bilen opp ned! ;oo det var testing av sikkerhetsbelte. Alle fikk prøve gratis. 

- var du også i  dyrskund?

- synes om bildene?

before and after

heisann! :-)

sånn 15.00 - 16.00 tiden følte meg myeee bedre etter å ha slappet av en stund! Tenkte jeg ville prøve noe helt nytt! Alltid har jeg hatt utrolig langt hår. Så jeg og mamma var hos walid frisøren (??) og klippte meg kort! Ikke såå veldig kort, men opp til skuldrene! :-) Hu var utrolig flink! ble litt fornøyd iallefall, vet ikke om kort hår er akkurat min stil.

beforeAfter

Nå stikker jeg ned å ser på norsketalenter! ha en fiiin kveld ♥♥

- synes om det korte håret mitt?

- kler jeg det, lzzm?

Vi blogges! - ♥ atina

home

Heyall!

idag til morres, følte jeg meg utrolig dårlig. Så jeg ble igjen hjemme fra skolen. har ligget syk i senga i heledag og vært igjennom artige. Har foresten et nytt minnekort, til filming. Så kjør på! send inn forslag til videoblogg! :-)

- forslag til videoblogg?

- hvordan har dagen din vært?

 

dårlig

Heihei!

idag, dro jeg hjem fra skolen. Følte meg ikke særlig bra, hadde vondt i hode, og feber.. så klarte ikke å konsetrere meg på leksene og undervisningen. Så jeg kommer ikke til å blogge mere idag. Får håpe Nicole blogger idag, da :-)- synest du om bildene? (blomstene er uredigert)

- hvordan har dagen din vært?

Vi blogges -  ♥ atina

naturfag

Heihei! 

sorry for at jeg ikke tokk bildene igår, skulle ta dem 19.00 tia, men så var det heeelt mørkt, så jeg orket ikke å gå ut. Idag var hele 9.trinn på falkumbad. og gjøre noe naturfag greier :-) får se om jeg får tatt noen bilder senere idag, fordi jeg har en deeel lekser..


- synes om bildene? 

- hvordan har dagen din vært?

Vi blogges - ♥ atina

dagens outfitarkaden ♥♥

shorte \\ bikbok - bukse \\ h&m - olajakke \\ cubus!

Heisan! idag har det regnet utrolig mye! Men nå er det litt sol da. Så jeg fortet meg ut og tokk dagens outfit, før det begynte å regne igjen! Beklager for litt utydelige bilder (mamma....) men uansett,  spiser rundstykkene jeg har laget på skolen.  Hører på musikk og slapper av. Tror ikke jeg skal noe resten av dagen :-) skal kanskje ut å ta bilder av naturen. Så de kommet ut imorgen, kanskje! Be tuned! 

vi blogges - ♥ atina

Ukens spørsmål #1

Hva synest du om Nicole?

utrolig herlig!Hvorfor begynnte du å blogge?

Synest det er gøy, jeg!

Hva synest du om bloggen min? - tinaml.blogg.no

Utrolig bra!

Hvor mye penger bruker du i månden på klær?

Ikke særlig mye egenklig, sånn 200 og over, tilsammen!Favoritt klesbutikk?

Bikbok - Gina tricot - vera moda!

Hva har du gjort idag?

Ikke noe annet enn skole! :-) 

Kan dere kle dere ut som gutter på skolen endag? 

Hahaha, ikke på skolen, nei :-)

Hva er det beste ved å blogge?

Det er vel å se igjennom alle minnene jeg og nicole har hatt sammen! ♥♥


Hvor mange lesere har dere?

Det varierer, 20 og opp til 30!

- Håper dere fikk svar på det dere spurte om :-) Om dere lurer på noe, spørr på DETTE innlegget! 

Vi blogges! - atina ♥

mais

Heihei! :-)

Akkurat kommet hjem fra maisplukking. Med mamma og pappa. Sykt kjekt! blir godt med masse mais, nå! ♥♥ vi fikk lov å grille 1 mais per person der!

 mamma ♥♥
Etterpå skal hele familien til skienfritidspark :-)

- har du vært å plukket mais i år?

- synes du om bildene?

Vi blogges! -  atina ♥

Ukens spørsmål?

Heidu!

Istad så kom Therese og Nicole innom meg! :-) Vi filmet, faktisk! Hahah.. Therese filmet meg og Nicole, vi drev å danset og brukte sykt lang tid på å gå over veien, hahah! når biler skulle kjøre over! Klarte ikke å få inn filmen nå, men skal få noen til å gjøre det! 

Joa, tilbake til "Ukens spørsmål" siden det er så populært fortiden, så tenkte jeg at jeg kanskje skulle begynne med det. Siden vi er to som blogger, lager jeg et egent innlegg til mine spørsmål og svar! :-) Så hvis du vil spørre meg om noe, så spørr på DETTE innlegget, så svarer jeg innen 3-4 dager. Så spørr i vei! Svarer spørsmålene til denne ukens spørsmål på mandag!


- lurer du på noe? 

- burde nicole også lage ukens spørsmål?

 

 

sliten!

Heihei!

ååh, nettopp kommet hjem fra skolen! de to siste timene hadde vi gym, vi begynte med å jogge rundt noen blokker. Det var hadde skjedd med benet mitt da jeg løp, så gjorde så innmari vondt!  Deretter var det noe kart greier, jeg og noen andre orket ikke. Og hvis vi ikke gjorde det, kunne vi få stryk! Så jeg og lirigzona fikk lov å gå 3,7.. så da gjorde vi det da! Akkurat nå vil jeg bare slappe av resten av dagen, pga benet mitt..  Ville foresten si at Nicole er hos tanten hennes i noen dager, og har ikke internett der. Men da blogger jeg bare for henne! :-) 


(tatt for 2 uker siden) 


- burde jeg starte med ukens spørsmål? ja - nei

- har dere løpt 3,7? 

Mean time ...

Heiigjen, da var vi endelig ferdig med videon... MEN, vi gjorde ALT! seriøst ALT vi kunne for å redigere det! Så dere ikke skulle få sånn 1.klipp 2.klipp osv. Men vi fant ut at det ikke gikk ann å bruke speilrefleks på det redigering programet.. Så det vi må nok utsette spørsmålsrunden, igjen! Desverre.. Vi skal denne gangen bruke nicole sitt kamera! Så i mellomtiden lagde vi er sjappt random uredigert dansevideo! :-)

Enjoy! 

 

Lazy sad kinda day :/

Hei igjen, fram til nå så har skolen bare vært trøtthet, slapphet og mere trøtthet..
Vi hadde matte, sykt gøy? Lærte å gjøre om kg til hg og sånn første klasse ting opplegg, altså repetisjon fra ting fra førsteklasse?!
Uhmm tja.. Tenkte å ta opp en litt viktig trist sak da, eller i hvert fall det jeg mener da. Er jo leit da det med Sigrid, vet ikke om dere har sett på nyhetene fra i går klokken 21? For meg så var det faktisk et sjokk, fordi jeg håpet så sykt på at de kom til å finne henne i live, og bare ikke alt for mye skadet, men det var helt utrolig trist å se det på nyhetene at alle de folkene gråt og gråt for Sigrid. Det jeg tenker på da er jo at hvis de vennene og bekjente har det utrolig vondt, hvordan tror dere da familien hennes har det? Må være utrolig tungt! Det verste med hele var jo da at de fant henne i skogen, så hvis de ikke hadde gått forbi der, tror jeg ikke de hadde funnet henne.Er jo litt glad for at de fant henne, men det var jo absolutt ikke den måte jeg så det for meg. Tenkte de kom til å finne henne et sted i en annen by litt sånn trygg og ikke altfor skadet, og at de fant ut hvem de som tok henne var og sånt?

Såå.. kanskje litt langt innlegg? Jaja, jeg følte i hvert fall for å ta opp denne saken, fordi jeg syns den er faktisk utrolig viktig!!

Også vil jeg bare si til alle dere at: Vær forsiktig hvis dere ikke vil ende opp som denne herlige jenta Sigrid! Er jo selvfølgelig utrolig lei meg selv, men jeg tror jeg hadde knekket hvis jeg hadde kjent henne helt, da tror jeg at jeg bare hadde gått dagene med å gråte og gråte?

Sang: X

Også syntes jeg det Håkon Steinmo gjorde var utrolig søtt, og skrive sang til henne? Jeg ville jo at hun skulle få hørt på den. Nei off det er så vondt den tanken på hva som kan ha skjedd med henne før hun døde! Så det var egentlig alt jeg ville si da.
-Blogges & kondoleres

-Nicole

Sorry!!

Heihei! 

Vi beklager, men vi har da klart å komme halvveis med videoen, fordi vi gikk ut med tid til å filme. Og det var noe galt med kameraet. Såeeh.... Videoen kommer ut på fredag!! Imorgen skal vi filme ferdig videoen, så kommer sikkert ut senere på kvelden eller på fredag ca. klokken 12!!! (: Utrolig lei for det! 

Så vi beklager stort mye det som har skjedd, fordi videoen kunne ha kommet ut imorra eller noe, men det klarer vi rett og slett ikke, så vi filmer imorra, også tar jeg (Nicole) ansvaret for å redigere den og legge til musikk og slikt.. (: Utrolig sorry people!4
hahaha "proff liksom"

- gleder dere, dere til videon som kommer?

- synes dere om bildene?

Vi blogges! - ♥atina&nicole

 

R.i.p Sigrid

heyall!

Igår bekreftet de at Sigrid ble funnet død i kveld.  Mann (64) og mann (37) siktet for drap eller med virkning til drap. Begge stiller seg uforstående til drapsiktelsen.  Jeg synes det var utrolig trist! Varme tanker går til familie og bekjente! :(  Mer info HER! 

-hva synes du om hendelsen?

Del gjerne dette innlegget!

nudler

Heyo!

Etter skolen har jeg kommet rett hjem egenklig. Lagde meg en litt nudler ♥♥ etter på skal jeg til hu dama som tokk hull i ørene mine, får ikke øredobbene ut + har fått sånn betenelse der.. OG, hu bomma noe sinnsykt! Så det ene ørehullet er sånn perfekt, mens det andre hullet er lengre ned, så jeg ikke får plass til 2 øredobber der samtidig.. Men det får gå, kan hende jeg lar det andre gro igjen. 

mesterverket mitt, baki der jeg lagde i 7.klasse, hahah♥faezefinaaa! ♥♥


- hva har du gjort idag?

- synes om bildene?

Vi blogges! - atina ♥

monday

Heisannsveisann!

Idag har jeg egenklig bare hatt en helt vanlig mandag.. skal ikke gjøre noe spesielt idag, vi har fått sånn sykt mye lekser! Så får vel gjøre dem snart. Men ellers vil jeg bare minne dere på at vi ikke er helt sikkre på hvilken dag vi skal svare på spørsmålene på spørsmålsrunden, men dere kan regne med at det kommer en video i løpet av uken! :-) så dere har forsatt muligheten til å spørre! (y)

- skal dere se Tina og bettina the movie?

- hvordan har din mandag hvert?

Dere få ha en fin mandag, vi blogges! - atina ♥

Wants from Ikea!!

Plante //299,- //

 

Poster // 350,-//Duftlys eple // 59,- //


Lys krukke // 79,- //Telys blomster // 178,- //


Sorry for litt dårlilg kvalitet, blir sånn uten blits :/

Jaja, det var jo noe av tingene jeg ville gjerne ha hatt hvis jeg ikke hadde glemt lommeboka mi da.. -.-

Idag går turen til Jonas og videre til broren min, skal ha filmkveld idag med han, blir koselig♥

Husk å stille spørsmål i innlegget under da! Vi svarer nok på dem på tirsdag eller onsdag (:

-Bloggez

-Nicole♥


 

-Noen av tingene du likte?

-Skal du idag?

-Skal du stille spørsmål? =)

Spørsmålrunde!!!

Heisann!

Vi har fått noen utrolig brae forslag om video, men vi bestemte oss å velge spørsmålrunde! Siden det er vår første videoblog, tenkte vi å ha noe enkelt! Dere spørr, vi svarer! Vi svarer ærlig på alle spørsmål vi får! Så bare spørr i vei! Video'en kommer i løpet av uken! Så spørr spørsmål NÅ før det er forseint! :-) 

- Lurer du på noe? SPØRR I VEI!

- Andre forslag til andre videoblogger?

Vi blogges! - atina&nicole ♥

 

brotorvet

Heyall!

Idag så skulle jeg til brotorvet da, siden det var sånn 3dagers greie, og jeg hadde hørt det stengte 23.00.. da tokk jeg meg goood tid, og dro 19.30! Det tar jo ca 30min til å kjøre fra meg, og dit! Så var vi framme 20.00 og såklart stengte det 20.00.. Yeye! Bortkasta tid, bortkasta bensin! Anyway.. Idag tidligere passa jeg på Sara! ♥♥ 

Hu rota seriøst hele rommet mitt.. men det får gå! Det beste med dagen var at moren hennes, jobber i Lindex - downtown! Og da får hun masse produkter ogsånt! Og da fikk jeg en utrolig herlig parfyme! Den lukter såå godt! 

- hvordan har dagen din vært?

- Var du i brotorvet? 

- har du prøvd parfymen? Synes du den lukter godt?

Vi blogges! - ♥atina

 

innkjøp + gårsdagens outfit

Heihei! :-)

igår så var jeg og faeze hit og dit, i byen! Vi var i arkaden for å shoppe litt, deretter gikk vi får å ha tulliskos! ♥♥  Fant ikke så mye jeg hadde lyst på, men kjøpte to ting jeg likte godt da! :-)

bluse \\ bikbok! 

Genser \\ Cubus!gårdagens outfit - 


bluse \\ bikbok!   Bukse \\ vero moda!  Sko \\ H&m (??) 

- Veldig mange har spurt om vi kan lage sminkevideo, tja.. jeg kunne godt lage det! Men jeg og nicole bruker ikke sminke som hverdags, jeg bruker bare mascara! Og noen ganger ikke, så dere vil vel ikke se meg ta på bare mascara? Blir litt for kjedelig. Så sleng inn noen forslag på hva VI kan blogge om og videoblogge om! 

- hva synees du om outfiten?

- hva synes du om innkjøpet?

- synes du vi blogger ofte nok? eller burde vi blogge oftere?

fridaay

Heihei!  :-)

Åhh, endelig! FREDAG! pluss at det er såå fint vær! Etterpå skal jeg og faeze ned til byen, straks! :-) har ingen fine bilder av meg nå, og det blir jo dødskjedelig å se de gammle bilder om og omigjen.. Så dere får bare webcam bilder midlertidig! Skal ta med kamera'et til byen, så det kommer nok mange bilder!

- Hva skal du gjøre idag?

- har dere fint vær der dere bor?

♥vi blogges!  - atina

dagens sitat!

Heihei!!

det er nok mange som spørr hvorfor vi heter "oloy" det er egenklig fordi siden alle bruker "yolo" har vi kommet opp med oloy! yolo baklengs er jo oloy! Og oloy står for "Only losers obey yolo" Dagens sitat: You can talk behind my back all you want. You'd never have the balls to say it to my face.

- hva synest du om bloggnavnet?

- burde vi ha ukens spørsmål?

after school.

Heihei :-)
Idag har jeg ikke gjort så masse, etter skolen gikk jeg og nicole til rudolf og kjøpte oss litt chips og brus :-) ellers skal jeg ikke noe annet idag :-) Har jo forsatt en del lekser! hahha, er nesten blitt vane med å si "har en del lekser så gjøre" men jaja. Vi har foresten gått tom for ide'er om hva vi burde blogge om, skal begynne  å bli flinkere med "dagens outfit" "innkjøp" ogslikt, om dere vil!

nicolesnuppa! ♥♥

 

- hva synest du vi burde blogge om?

- tips til videoblogger?

innkjøp

Heihei! :-)

Idag så skulle mamma kjøre meg til skolen da, siden jeg hadde forsovet meg litt, men hu var litt treig ogsånt, så jeg kom ca 2-3 minutter forseint, så var rektor utenfor og skrev navn på alle de som kom forseint, åherregud som han kjefta på meg!! Var liksom 2-3 minutter forsein! Fikk annmerkning å greier! Men anyway..  forige innlegg skrev jeg at jeg var i arkaden og kjøpte litt ting jeg trengte, og så her kommer innkjøpet :-)

Husker desverre ikke hvor jeg kjøpt mascara'en fra!


Men om du kjøper denne mascara'en, kan du velge om du vil ha eyeliner, sminkefjerner og sånn liten sminkeveske ekstra for bare 20,- til, utrolig bra! Mascara'en koster jo 200,- så det gjør jo ingenting om man betaler 20,- til, får å få disse tingene! 

eyeliner

sminkefjernerOg sminke mappa\veska!Øyeskyggebørste - cubus 19,50,-

Hadde egenklig mye mindre penger igjen, enn det jeg hadde forventet, og jeg var jo tom for hårspray.. Så kom jeg borti denne, og den kosta faktisk 9,50,- !!!


Har ikke brukt den enda, men tror vel den er litt dårlig, siden den var på så bilig pris.. vi får se :-))

- har du prøvd hårspray'en, er den bra?

- Synest om innkjøpet?

regn..

Heisann! :-)

Idag kom hanna innom! Vi gikk til rema for å kjøpe oss litt mat til skolen, så gikk vi rett til skolen da.. Etter skolen kom jeg klissvåt hjem.Og hadde en del lekser å gjøre.. Etter at jeg hadde gjort leksene, dro jeg til Arkaden får å kjøpe ting jeg trengte :-) Bildene ble litt hemma, så de kommer imorgen!! ♥♥


- har det regnet hos dere også? 

- hvordan har dagen din vært?

♥atina, vi blogges! 

Todays done's (:

Heihei blogg! (:

 

Idag så har turen vært til broren min også til Jonas, fikk møte en søt liten katt som het Zorro, også har jeg kvært på peppes pizza daae (: Deilig det da, lenge siden jeg har spist (:

Men jeg har vært så flink at jeg glemte å ta med meg kamera, så jeg får hente det hos pappa imorgen da, så får jeg ta noen bilder (:

Hadde egentlig tenkt til å legge ut en liten "sang video" av meg da som nynner sangen -Dont forget- Av Demi Lovato♥ 

Men jeg fikk jo ikke lastet den ned da... :/ Fordi jeg måtte bruke Imovie eller Moviemaker.. Også brukte jeg noe helt annet, som faktisk er myyyyye bedre enn de.. menmen.. fikk ikke gjort det da.. Typisk, hadde faktisk gledet meg for at dere skulle se den (:

Et random bilde fra sommeren:Jaja.. får lage en video til imorgen da, om meg og Atina (:

Sorry for seeen blogging, og for blogging så fort oppå hverandre ;P

 

Klikk på X så kommer du inn på en fin sang♥

Ukens slagord: I'd rather have NO friends than FAKE friends (:

 

-Bloggez♥

-Nicole (:

 


 

-Har du gjort idag?

-Skal jeg legge ut en video om oss? (:

-Hva syns du om bilde? ♥


Chips

Heihei! :)

Har hatt sykt hodepine etter skolen idag.. Så slappet jeg litt av, og gjorde en del lekser! Deretter var jeg helt alene hjemme, så jeg dro ned til rema1000 og kjøpte meg en chipspose :-) Ellers skal jeg bare slappe av resten av kvelden!! :-) 

thaifoood ♥♥ ris og vårull fra mersmak.

- hva har du gjort idag?

- hvordan har dagen din hvert? :-))

Vi blogges!

søndag

Heihei! :-)

hahah, dagene jeg ikke har noe å skrive som overskrift skriver jeg bare "søndag" ellerno! Men anyway.. Har egenlig bare slappet av idag, så kom Nicole en tur innom :-) siden det var søndag, og alle butikkene var stengt, dro vi bare til rudolf kiosk :-) pluss at det har vært sykt fint vær! 

 
  sløsh og softis! :-)  Så begynte det å regne! 


Åherregud, litt utydelig bilde, men sykt fint regnbue! 

- hvordan har dagen din hvert?

- regner det hos dere?

- atina ♥♥

Fotball kamp

Heihei!
Igår etter mersmak, dro jeg, samira og fedrene våres på fotball kamp! Odd grenland vant 1-0 mot brann :-)

 
Sorry får jeg ikke har redigert dem! Skal bli bedre! :-)