Kos


Juul!

heeei! Hvordan hadde dere det igår da? Åh, synd at det er over, var utrooolig koselig! Tenkte bare å ta et lite innlegg anngående igår, siden jeg var hos mamma og åpnet gaver, også hos pappa. Og var ikke hjemme før klokken var ett eller noe, også etterpå måtte jeg jo ta vekk alle gavene som lå på sengen osv.. =)Gårsdagens outfit:
Ja, litt mørkt, visste ikke det selv.. Menemn =)

Jeg holder da på å lage en video angående igår, altså julegaver, så den kommer sikkert ut senere idag eller imorgen tidlig! Sånn at dere vet det ! Skal ha julefrokost med søstra mi idag, blir utrolig koselig, dere får kose dere videre! Så snakkes vi senere!! =)

-Nicole♥


-Hadde du en fin jul?

-Fikk du masse gaver? 

LilleJul!

HooHooHoo!

haha, hei alle sammen, er tilbake hos mamma idag siden det er hennes tur iår. Altså, julen skal feires med henne i år siden jeg har .. Skilte foreldre, menmen =)
Vel det var antrekket jeg hadde til julebordet idag, Stephania, Jonathan, pappa og meg=) Utrolig koselig, vi var i Langesund Bad, utrolig fint sted, masse kos og julestemning! Skulle gjerne tatt bilder men så var jeg så smart til å glemme kamera hjemme da.. :/ Skal fortelle dere hva som har skjedd siste tida.

21 Desember 11.11 = Alle sammen sa at verden skulle "gå under" 11.11 den dagen når det egentlig var sagt på radio norge 12.11. Pluss at det sto på nettavisen Vg med stor overskrift : DERE SKAL SE AT VERDEN IKKE GÅR UNDER OM 04:__:__. Altså, de hadde en klokke som telte ned til den "ikke dommedagen" for å si det sånn. Mange på skolen hadde satt på klokken 11:11 på tlf sånn at den skulle ringe når det "skulle skje". Mange folk var ute, som løp inn da og skrek "Nå dør vi! Nå går verden under" etc.. Etter det så skjedde samme tingen 12.11... så senere på dagen så ble jeg ringt av mamma som var på herkules og sa at folk feiret at de ikke døde.. 

Maya indianerne sa at noe skulle skje 21 desember, men de sa aldri at verden skulle gå under, det var bare vi folk som dro den for langt rett og slett.. 21 Desember var egentlig en fest dag, starten på en ny Era, men så gikk folk å fryktet for at verden skulle gå under istedenfor..

Vel har ikke mye annet å si enn.. JUL IMORRA!! Gleder meg som en liten unge, sykt at det har gått ett år siden..! Men dere får storkose dere resten av kvelden så snakkes vi sikkert imorra eller 25 ! Haade!

-Nicole♥


-Gleder du deg til jul?

-Trodde du verden skulle gå under? ;O

Lørdag!

Hallo! da kom innlegget jeg lovet dere, hehe;3 

Har vært en bra dag, døgnet og har ikke vært hjemme på hele dag, kom nesten akkurat hjem fra Herkules, har vært hvor vi alltid er på lørdager! Brotorvet - Meny Saga - Rema 100 - Herkules - Hjem :D


Prøvde å ta bilde av et juletre, men siden vi kjørte fort så ble det sånn, mega fail :D

Resten av dagen blir kos, selvom jeg har tenkt mye på Jonathan, som er i england nå.. Tror jeg <.< han ser på en kamp i et annet land, det er jeg hundre prosent sikker på.. :D Skal spise sen middag idag, har egentlig ikka hatt noen bra appetit denne uken.. Etter at jeg hørte det med Jonathan, søstra mi og jeg var jo sykt lei oss på grunn av det som skjedde.. Men vi må nsten ikke tenke på det bare.. :/

Vel jeg håper dere koser dere masse ikveld, så får dere ha en god kveld videre! LoveYah!

-Blogges-Nicole♥


-Hva skal du resten av kvelden?

Tacos is Bestos

Heeei igjen!

Åhh, da er det bare fire dager igjen til bursdagen min, kan virkelig ikke vente! Blir så utrolig gøy, og som jeg har lovet... Det kommer video! Er endelig ferdig med historien min, noen som har en bra serie man kan se på? Med gjerne litt drama og action, for der her du meg! :DVet ikke hvorfor noen bilder ble større enn de andre, prøvde å få de samme størrelse... Men det gikk jo ikke..
Vel, Tacoene var utrolig gode, når vi ble ferdig spiste vi litt dessert og så på... Nemo! Åhh, det var utrolig lenge siden jeg ikke hadde sett den, så det var faktisk utrolig koselig! Har faktisk hørt om en serie, High School of The Dead. Men har ikke sett den ennå, hvis noen har sett den. Er den bra? =)
Vel, idag er det bare slappe av og se på en bra serie, så bare send inn forslag til bra serier hvis dere kan ♥ Kos dere utrolig mye idag, for imorgen begynner nok en uke til på skolen, med lekser og stress.. :( 
-Blogges
-Nicole♥

-Har du sett High School of The Dead?
-Hva skal du idag? =)

Relaaaaaax !

Åhhh, hei alle sammen! Dette har væt en skikkelig bra dag siden morgen! Har bare kost meg i hele dag.. Åhhh, etterpå blir det Taco, men jeg må nesten legge ut bildene imorgen ellers blir dette innlegget veldig langt! =)

Etterpå blir det kos med godis og Greys Anatomy marathon!


Vel.. Litt dårlig kvalitet.. 

Fikk 300 kr fra Meny Saga, hvis jeg reklamerte for dem her på bloggen, og delte det videre. Så: Gå til Meny Saga i Porsgrunn, vunnet fire år på rad, en kokurranse om hvem som kan gi mest glede til kunder. Av alle menyer i heeele Norge, vant Meny Saga i Porsgrunn! 

Med de 300 kronene jeg fikk så fikk jeg kjøpt meg tre falske blomster, en rød/sort vase og fikk en rose, på brotorvet. Så det var jo koselig :D

Vel, som dere vet så blir det taco! Bildene kommer imorgen! Så snakkes vi, kos dere videre ikveld! <3

-Blogges

-Nicole♥


-Hva skal du resten av kvelden? =)