januar 2013


Hjelp

Heihei!
Ok, jeg har merket at ALLE bildene jeg legger ut fra mobilen til bloggen er bittelite. Mens på andre blogger som blogger fra mobilen får de større. Derfor trenger jeg hjelp fra dere! Er det noen som vet hvordan man gjør bildene større? Det hadde vært til stort hjelp, + at da kommer det MASSE blogging fra meg, om det går.

Endelig iphone

Heihei
Som overskriften sier, endelig iphone! Har ønsket meg det sykt lenge, og endelig har jeg en. Jeg kjøpte min fra elkjøp. Senere samme dag møtte jeg kjære Samira, utrolig koselig! og wææ, samtidig så møtte vi rune (tapern.com) i herkules!! Beklager for lite blogging!

Mobil innlegg

-Har du iphone 4?
- Synes om bildene?

10 ting som irriterer meg

1. At folk er falske, og juger om alt.

2. Folk som prøver å være noen andre, tøffer seg ogsånt...

3. Gnagesår, ah! Hater det.

4. Sikkelig emo rockmusikk, får sikkelig vondt i hode av det.

5. Folk som alltid skal være så tøffe å "disse" andre.

6. Folk som misbruker yolo! Noen bruker yolo til det minste lille unødvendige ting.

7. Når telefonen din ringer, og den ligger nede, og du er oppe! Så når du akkurat tar den, har den slått av. Så har du ikke penger på mobilen til å ringe opp igjen.

8. Når du har akkurat har settet deg godt til sofaen, og kommer på at fjernkontrollen er på den andre enden av rommet...

9. Av at vi MÅ hilse i begynelsen av klassen. Alle MÅ reise seg... Også er det mange som ikke gidder, og da tar det lengre tid osv.

10. Når folk har sopp\sjampingon i pizzaen. Ekkelt
Q - noen ting som irriterer deg?

Q - Er dere enige?

- atina

godt nytt år

Heihei!

Håper alle har hatt en kjempe fin nyttår. Det gjorde iallefall jeg! Koste meg masse med familien og god mat. Fikk tatt noen bilder av fyrverkeriet, men kameraet mitt er helt elendig når det er mørkt ute, det er kanskje flere enige i? I og med at de fleste naboene våres er gamle, var det ikke så masse heller! Vel, det ble hvertfall noen fine! :-)
- atina ♥