august 2012


Fredag, fredag og fredag!

Heihei!! Sorry for å ikke ha blogget igår, men fikk ikke lov til å være på pcen.. dumme mamma, men elsker henne for det da, er litt avhengig av pc ♥

Idag har jeg vært barnevakt for verdens skjønneste baby! Men fikk ikke tatt bilder fordi jeg glemte kameraet hjemme, dumme meg! :D

Tenkte å ta dagens outfit da.. (:
Bukse bikbok, topp koton i Albania:3

 


 

Så nå sitter jeg her da, hører på en fin bra sang gruppe, burde søke på dem, de heter: Boyce Avenue! Søk youtube eller spotify! :3     Vet vi har mistet lesere denne siste tiden.. Så mye som skjer.. Trodde ikke det ville bli så mye arbeid, særlig ikke på skolen, vi får jo lekser 24/7! Men ikke stopp å lese selvom vi bruker lite tid på å blogge folkens! (:

Jeg mener, vi var jo søren meg på 23 plass! Helt sykt at vi er på plass 63 nå.. :/ 

Herregud, sitter og blogger, også hører jeg et stooooort smell utenfor døra mi, åpner døra og ser at stefaren min klarte å knuse speilet, helt nytt, og det falt ned fra en ting den sto på! Syykt dumt, skjønner han ble litt deppa da.. :/ Så skal hjelpe han nå, rekker ikke å skrive noe mer! (:

-Blogges

-Nicole♥

 


 

-Hva har du gjort idag da?

Har du sittet barnevakt før?

Synes om dagens outfit?

-dumt vi har mye annet å gjøre som går utover bloggen? :/

fridaay

Heihei!  :-)

Åhh, endelig! FREDAG! pluss at det er såå fint vær! Etterpå skal jeg og faeze ned til byen, straks! :-) har ingen fine bilder av meg nå, og det blir jo dødskjedelig å se de gammle bilder om og omigjen.. Så dere får bare webcam bilder midlertidig! Skal ta med kamera'et til byen, så det kommer nok mange bilder!

- Hva skal du gjøre idag?

- har dere fint vær der dere bor?

♥vi blogges!  - atina

dagens sitat!

Heihei!!

det er nok mange som spørr hvorfor vi heter "oloy" det er egenklig fordi siden alle bruker "yolo" har vi kommet opp med oloy! yolo baklengs er jo oloy! Og oloy står for "Only losers obey yolo" Dagens sitat: You can talk behind my back all you want. You'd never have the balls to say it to my face.

- hva synest du om bloggnavnet?

- burde vi ha ukens spørsmål?

after school.

Heihei :-)
Idag har jeg ikke gjort så masse, etter skolen gikk jeg og nicole til rudolf og kjøpte oss litt chips og brus :-) ellers skal jeg ikke noe annet idag :-) Har jo forsatt en del lekser! hahha, er nesten blitt vane med å si "har en del lekser så gjøre" men jaja. Vi har foresten gått tom for ide'er om hva vi burde blogge om, skal begynne  å bli flinkere med "dagens outfit" "innkjøp" ogslikt, om dere vil!

nicolesnuppa! ♥♥

 

- hva synest du vi burde blogge om?

- tips til videoblogger?

Normal day (:

Helluen kjære folk! Idag har det ikke vært noen spesiell dag, bare vanlig rutinen, skole - herkules - hjem♥

Akkurat nå er jeg hjemme alene, siden mamma henter onkel og tante med stefaren min på torp!

Dette har vært middagen min, usunn idag (:


Digg digg digg alt ♥

Elsker Iste fersken! Aller beste jeg vet, bedre enn cola! (:

Denne lørdagen har jeg tenkt til å lage en smoothie!

Skal velge mellom tre stk: sjokolade, jorbær eller vaniljeHvem ser best ut? (: Bare si hvem dere mener så kan jeg sikkert lage en video når jeg lager den (:

jaja, var alt for idag da, videoen får jeg ikke lagt ut idag heller, er vansklig.. må få dreisen på det føre jeg kan legge ut videoer og sånt ;P

 

-blogges

-Nicole (:


-Hva har du gjort idag?

-Hvem ser best ut av milkshakene?

-Skal jeg legge ut video om det? (:

-Syns dere det er dumt jeg ikke har lagt ut videoen ennå? ;P

innkjøp

Heihei! :-)

Idag så skulle mamma kjøre meg til skolen da, siden jeg hadde forsovet meg litt, men hu var litt treig ogsånt, så jeg kom ca 2-3 minutter forseint, så var rektor utenfor og skrev navn på alle de som kom forseint, åherregud som han kjefta på meg!! Var liksom 2-3 minutter forsein! Fikk annmerkning å greier! Men anyway..  forige innlegg skrev jeg at jeg var i arkaden og kjøpte litt ting jeg trengte, og så her kommer innkjøpet :-)

Husker desverre ikke hvor jeg kjøpt mascara'en fra!


Men om du kjøper denne mascara'en, kan du velge om du vil ha eyeliner, sminkefjerner og sånn liten sminkeveske ekstra for bare 20,- til, utrolig bra! Mascara'en koster jo 200,- så det gjør jo ingenting om man betaler 20,- til, får å få disse tingene! 

eyeliner

sminkefjernerOg sminke mappa\veska!Øyeskyggebørste - cubus 19,50,-

Hadde egenklig mye mindre penger igjen, enn det jeg hadde forventet, og jeg var jo tom for hårspray.. Så kom jeg borti denne, og den kosta faktisk 9,50,- !!!


Har ikke brukt den enda, men tror vel den er litt dårlig, siden den var på så bilig pris.. vi får se :-))

- har du prøvd hårspray'en, er den bra?

- Synest om innkjøpet?

regn..

Heisann! :-)

Idag kom hanna innom! Vi gikk til rema for å kjøpe oss litt mat til skolen, så gikk vi rett til skolen da.. Etter skolen kom jeg klissvåt hjem.Og hadde en del lekser å gjøre.. Etter at jeg hadde gjort leksene, dro jeg til Arkaden får å kjøpe ting jeg trengte :-) Bildene ble litt hemma, så de kommer imorgen!! ♥♥


- har det regnet hos dere også? 

- hvordan har dagen din vært?

♥atina, vi blogges! 

Dagens Outfit (:

Hei igjen! Sorry for sen blogging igjen !! ♥

 

Dagens outfit:

 


Hoodie Bikbok, baggy bokse Italia (:


Måtte bare lage et kollasj på picasa, trodde bildet skulle bli større... men nei det ble det ikke ;P

 

Idag så har jeg vært på Tabernaklet for å snakke om konfirmasjonen min, var også hos Therese, også skal jeg begynne å laste ned noen sims spill på pcen (:

Jaja, sorry igjen for late blogging, men skal få oss til å skjerpe oss med det altså, for det er ikke bra at vi blogger på denne tiden! Herregud! Trodde klokken bare var 18.. Jaja! (:

Videoen får jeg sikkert lagt ut idag, ellers så må jeg nesten prøve imorgen.. Litt vansklig.. skjønner ikke helt opplegget ;P

Trenger du noen tips om bra video - eller bra bilde-redigringsprogram så er det bare å kontakte oss på oloy@live.no ! (:

 

-Bloggez

-Nicole


-Skal du konfirmere deg?

-Har du gjort idag?

-Hva syns du om outfit? (:

Todays done's (:

Heihei blogg! (:

 

Idag så har turen vært til broren min også til Jonas, fikk møte en søt liten katt som het Zorro, også har jeg kvært på peppes pizza daae (: Deilig det da, lenge siden jeg har spist (:

Men jeg har vært så flink at jeg glemte å ta med meg kamera, så jeg får hente det hos pappa imorgen da, så får jeg ta noen bilder (:

Hadde egentlig tenkt til å legge ut en liten "sang video" av meg da som nynner sangen -Dont forget- Av Demi Lovato♥ 

Men jeg fikk jo ikke lastet den ned da... :/ Fordi jeg måtte bruke Imovie eller Moviemaker.. Også brukte jeg noe helt annet, som faktisk er myyyyye bedre enn de.. menmen.. fikk ikke gjort det da.. Typisk, hadde faktisk gledet meg for at dere skulle se den (:

Et random bilde fra sommeren:Jaja.. får lage en video til imorgen da, om meg og Atina (:

Sorry for seeen blogging, og for blogging så fort oppå hverandre ;P

 

Klikk på X så kommer du inn på en fin sang♥

Ukens slagord: I'd rather have NO friends than FAKE friends (:

 

-Bloggez♥

-Nicole (:

 


 

-Har du gjort idag?

-Skal jeg legge ut en video om oss? (:

-Hva syns du om bilde? ♥


Chips

Heihei! :)

Har hatt sykt hodepine etter skolen idag.. Så slappet jeg litt av, og gjorde en del lekser! Deretter var jeg helt alene hjemme, så jeg dro ned til rema1000 og kjøpte meg en chipspose :-) Ellers skal jeg bare slappe av resten av kvelden!! :-) 

thaifoood ♥♥ ris og vårull fra mersmak.

- hva har du gjort idag?

- hvordan har dagen din hvert? :-))

Vi blogges!

søndag

Heihei! :-)

hahah, dagene jeg ikke har noe å skrive som overskrift skriver jeg bare "søndag" ellerno! Men anyway.. Har egenlig bare slappet av idag, så kom Nicole en tur innom :-) siden det var søndag, og alle butikkene var stengt, dro vi bare til rudolf kiosk :-) pluss at det har vært sykt fint vær! 

 
  sløsh og softis! :-)  Så begynte det å regne! 


Åherregud, litt utydelig bilde, men sykt fint regnbue! 

- hvordan har dagen din hvert?

- regner det hos dere?

- atina ♥♥

Hytta!! (:

Hei sann! 

Denne helgen her har jeg tilbrakt ingen annen steder enn i selveste godfjellet flugonfjell! For dere som ikke vet hvor det ligger så er det i hjertet av Telemark i Tuddal!

Her kommer det da noen bilder av hytta:

Ikke langt igjen tenkte jeg... men NEI langt igjen (:

Regnvær når vi kjører opp

Kjøkken

Gang

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Toallet

Stue

Spisestue

stue oppe 


Peis

Senere den dagen gikk vi ut for å pumpe vann, det tok ca. 10 min å gå opp dit! (:

Fin utsikt fra hytta 

Sånn er hytta utenfra da (:Jaja, det var min helg, imorgen drar jeg til mamma og da slipper jeg og drive på med blogging på skolen og risikere å få anmerkning for å være på blogg.no! (: 

 

-Bloggez

-Nicole (:

 


 -Hvordan har deres helg vært?

-Har dere egen hytte?

Fotball kamp

Heihei!
Igår etter mersmak, dro jeg, samira og fedrene våres på fotball kamp! Odd grenland vant 1-0 mot brann :-)

 
Sorry får jeg ikke har redigert dem! Skal bli bedre! :-)

Ukas sang

Heihei!

idag var jeg og mange andre på mersmak! (bildene under)

Følte for å begynne med ukas sang, so here you go <3

 

- nicole ♥♥

Mersmak

Heihei! :-)

Idag så var det mersmak! Så etter at vi tok prøven "aller teller" på skolen, så dro vi til mersmak, fordi vidregående skulle lage mat til oss... De lagde lefser med laks og jordbær ogslikt.. Etter det, dro vi rundt i bodene, og kjøpe litt mat og forkjellig. Så kjøpte vi kebab! :-) men da så begynte vi å dra hjemover, så møtte jeg Samira ♥♥ hun solgte smykker som hu hadde lagt, helt selv, på rimelig pris!! Nå chiller jeg og samira hjemme, skal skal snart dra tilbake dit, vi skal foresten selge der imorgen også! :-)) i skien!

 

Han coleline fyren, hahah! Arrg, kaptein kid!

Så spise vi kebab ♥♥♥


- hva synest du om bildene?

- var du på matfestivalen?

Mobil innlegg

Hallo :-)

Idag til morres følte jeg meg ikke helt bra.. Hadde sinnsyk hodepine! Tokk en paracet for en stund siden, så jeg føler meg litt bedre nå :-)

Tatt i gøteborg! :)
- hvordan har deres dag vært?

- skal dere på matfestivalen?

Yesterdays doneee &lt;3

Heihei alle mine kjære! (:

 

Igår har det vært en super duper dag, kost meg masse med Therese og en skjønn liten valp som heter Alex!!

Han er såååååååå søt går ikke ann å tro det
Søteste lille hunden! (:

 

Jaja, idag skal pappa på fotball kamp, også skal jeg tilbake til Therese og treffe den andre lille valpen, den heter Figo!!

Gleder meg stort til å møte han, men nå må jeg stikke til spansk timen med Marisa..

 

-Bloggez

-Nicole!


-Skal du idag?

-Likte du Alex?

dagens outfit

heisann!!

Idag fikk jeg besøk av hanna, tidlig på morran! Også dro vi til rema100 før skolen for å kjøpe litt mat. Etter skolen dro jeg egenklig bare hjem, vi har så masse lekser ..  skal begynne å bli flinkere til å ta bilder av meg selv! :-) 

dagens outfit
Bukse - h&m \ Genser - bikbok! Gensern var faktisk langarma, men jeg klippte av armene og litt sydde rundt :-) heeh

- Hva har du gjort idag?

- Synest du om gensern? 

Italia! =)

  

Jaja, fant ikke noe spesielt og blogge om akkurat nå, så jeg tok det første som poppet inn i huet! :D

 

Jeg har da tenkt å vise dere noen innkjøp fra Italia da (:


Converse


Dkny klokke, dyreste 


Vinge ring


Ekte adidas bag


Skinn lommebok


  Idag går turen bort til herlige Therese, kan ikke vente, har ikke vært hos henne helt siden jeg dro til Italia for ca. 1 mnd siden eller mer ! =)

Håper dere koser dere idag! Så kommer det et innlegg senere idag av Atina! (:

 

(Blogger ikke mere idag før imorra)

 

-Bloggez!!

-Nicole=)

 


 -Hva skal du idag?

-Noen av tinga du ville ha hatt?

tirsdag

Heihei ♥♥

Da var det skolen da. Etter skolen ble jeg med louise til Euro spar, og kjøpte en is :-) har nettopp blitt ferdig med leksene, så drar jeg og mamma og kjøper nytt tingogtang til skolen!  - Jeg hadde jo foresten alle bildene mine på skolepcen, men nå er alt slettet... Så da får dere nok bare gamle bilder midlertidig. 

- synest du om oloy?

- liker du bloggen vår? :-)

vi blogges! :-)

Heihei!

 

Beklager for å ikke ha blogget igår men det er fordi hjemme hos pappa så hadde jeg ikke nett så jeg fikk ikke kommet meg inn da, strevde sykt mye med å få nett men fikk desverre ikke...

 

Senere idag så skal jeg se om Atina blogger så håper jeg ikke vi mister dere lesere for den lille feilen igår :/

 

Men igår gikk turen bort til Jonas og videre til jobben hos Jonathan

Hos Jonas så gjorde vi masse rart, her kommer bildet av denne krabaten (:
Han er egentlig bare herlig (:

 

Dagens Outfit:Topp Bikbok, bukse Bikbok, Converse Italia

 


 

Vel, jeg beklager for igår (: 

Så håper jeg vi sees senere idag, da blogger sikkert Atina !

 

-Blogges

-Nicole <3


 

-Hva skal du idag?

-Mister vi deg som leser?

-Hva syns du om Jonas? 


Første innlegg :D

 Nicole:

Hei sann, jeg heter Nicole og er født 8. November, går i niende og er fra Skien. Trives kjempe godt her jeg bor og går på Mæla ungdomsskole. I fritiden driver jeg for det meste med venner, by turer og dansing. Her på denne kommer jeg til å blogge for det meste om hverdagen min og andre ting <3
 Atina:

Heihei

Jeg er da Atina, 14 år gammel, og kommer fra Afghanistan. Er oppvokst i Norge. Bor i skien, og trives kjempegodt her (-:  I fritiden driver jeg for det meste med shopping, venner, blogging og bare slappe av, rett og slett!  Kommer til å blogge om hverdagen min, og alt som faller meg inn.

  
 Dette var da oss, vi er eierne og vi kommer for det meste til å blogge om ting som interreserer oss og dere lesere (=

Vi kommer til å ha ukens motto, ordtak og slagord!

Håper dere liker bloggen vår og kan dele den videre med andre som at vi blir mer engasjert til å blogge og sånn at når vi våkner har noe å glede oss til! :D

 

Ukens slagord: Let ur past make u better not bitter ;)

 

Da blogges det da!

 

-Nicole & Atina <3