september 2012


Cousin forever

Hei! Da var jeg hjemme etter 20 koselige minutter med Tante og kusine, har ikke sett dem på nesten ett år! Det var sånn at de var så sultne også ville de ut og spise, vi sa hade til søstra mi, siden vi var hos hun... Så sier jeg da: Hade da, vi sees neste gang dere kommer... Og Jeanette: Du tuller ikke sant? Tante spurte om jeg kunne bli med dem da, hvis jeg kunne få lov av mamma, men så sier hun: Neeeeeii.. Det kan hun ikke... Neste gang kan hun, men ikke nååå..

Syns det var utrolig dårlig gjort, var med kusina mi i ca. 20 - 30 MIN! 


Syns jeg er utrolig heldig som har en så perfekt kusine! -Syns?

Så nå er jeg hjemme og surmuler til mamma, ignorerer henne litt, men ikke for mye... Sånn at hun skal skjønne det var dårlig gjort..

Har ikke stort å gjøre nå, tror Therese skulle komme.. håper jeg får lov til det da.. Da snakkes vi imorra! :D

-Blogges

-Nicole♥


-Syns om Jeanette?

-Dårlig gjort av mamma? ;P

 

last night

Heihei! :-)

Jeg glemte kameraet mitt igår, så fikk ikke tatt bilder med mitt kamera fra kvelden igår, så vi brukte marthe sin! Det var foresten en utrolig koslig kveld, med mange koselige folk. ♥gratulerer med dagen, louise! Og god ferie til dere som har høstferie nå! :-) vi har ikke før nesteuke!

Kjole \\ gina tricot -  Vest \\ H&m - Ring \\ bikbok

- synes om bildene?

- har du hatt en fin lørdags kveld?

Sverige!

Hei!

Igår var jeg i Sverige som mange av dere sikkert vet fra forrige innlegg! Fikk ikke tatt så veldig mange bilder, men noe av det jeg gjorde igår kommer!

Gårsdagens outfit:

 
Husker ikke hvor tingene er fra, men det kommer senere! :D

Igår så var det litt spesielle humør svingninger, følte jeg ble sur for den minste lille ting og ble glad for den minste lille ting, kjøpte ingenting som gjorde meg sykt sur, fordi tanken på at jeg hadde over 2000 kroner spart til denne turen, også glemmer man lommeboken sin hjemme! Fy faen jeg klikka så sykt når vi var halve veien bort til båten.. -.-

 Var i nordby, hvor jeg ville kjøpe KLÆR:

 
Redigert fullt av meg;P

Men nå må jeg til byen, det kommer flere bilder senere idag! På samme innlegg! :D

-Blogges

-Nicole


-Skal du idag?

-Syns om outfit og bilder? :)

 

school

Heihei!

Akkurat nå sitter jeg i timen, og har blitt ferdig med norsk\nynorsk prøve. Wish me luuuck. Venter bare på at klokka skal bli 10.00 så vi kan dra til kulturskatten, så gym. OGSÅ HEEELG! ♥♥ etter skolen skal jeg hoppe rett inn i dusjen, og stelle meg til bursdagsfesten til Louise. Det kommer nok bilder & outfit senere om kvelden, eller imorgen. Men nicole er i sverigetur nå, kosdæ! :-) 


\\ har bare gammle bilder nå.

- har du mange prøver?

- Har dere kulturskatt?

Vi blogges! - ♥ atina

skole, atter skole..

Heihei!

Beklager for lite blogging! Har ikke klart å fått internett på pcen min igår, og hadde ikke noe fine bilder på mobilen heller, så da orket jeg ikke å blogge rett og slett! Nicole har heldighvis blogget! :-) takk til henne!  Akkurat nå driver jeg å pugger til norskprøve, som er til imorgen! Så har jeg glemt nynorsk boka. Så får ikke øvd på det.. Har hatt tysk test idag, som gikk rett i dass! Får vel gå tilbake til puggingen, skal iallefall prøve å få poeng til norsken! 

- har dere utrolig masse lekser?

- hvordan har dagen din vært?

Vi blogges - ♥ atina

8 bloggtips!

Hei! Da kommer bloggtipsa nå!

1. STORE, FINE BILDER

Bilder på en blogg er jo et must, gjerne I hvert eneste innlegg. Når man laster opp bildene kan man velge hvor stor bildene skal være. Last opp bildene fra 600px til 900px. Selv er jeg ikke så veldig glad i mørke, dystre blitsbilder - prøv å skru av blitzen og ta bilder på steder med mye lys og fine bakgrunner. Det er også kjedelig å se de samme bildene hundre ganger, prøv å ikke bruk bildene mange ganger på kort tid.Du endrer bildestørrselsen når du tar inn bilde, bytt til 900px!

2. ENKELT BLOGGNAVN

Velg et bloggnavn som er lett å huske. Beaytyxoxo889nicolessverden.blogg.no - nei. Ingen kommer til å huske bloggnavnet ditt, som gjør at du kan slite med å få lesere. Ha f.eks navnet ditt/initialene dine ellernoe. F.eks nicolem.blogg.no! (For min del)

3. KVALITET FREMFOR KVANTITET

Du trenger ikke å blogge 7 ganger daglig for å ha en bra blogg. Prøv å ta bilder fra dagen og samle det til 1-3 innlegg. Mye bedre å ha få innlegg som er interessante og lese, enn mange innlegg hver dag som en update om at nå har du spist middag, nå skal du dusje osv.4. SKRIV RIKTIG

vile du skervet en nosrk skloetkest sån ehr:))<3333 =) :P 
Prøv å husk rettskriving, altså husk stor bokstav, bruk punktum og komma og unngå skrivefeil. Et par smilefjes og et par hjerter i innleggene er selvfølgelig helt greit, men ikke ha det i hver eneste setning, det blir utrolig irriterende å lese i lengden.

5. SMIL

Noe som får meg interessert i blogger er blandt annet om personen smiler. Vet ikke helt hva det er, men blir i bedre humør av å lese blogger som smiler! Sier ikke at dere trenger å glise på hvert eneste bilde dere legger ut, men et smil i ny og ne er bare positivt!Tjaaa... Nydelig smil behøver det ikke være, men et smil gjør jo det finere! :)

 

6. VARIER BLOGGINGEN

Blogger med knæsjrosa og grønt motiv med blinkene stjerner og uryddige tekster klikker jeg meg ut av med en gang. Overalt finnes det masse gratisdesign. Søk på ''gratis design blogg'', også kommer det opp mange koder. Mange sliter litt med å sette inn gratis designene, men søk på google: ''hvordan sette inn gratisdesign''. Lover dere, det er mye enklere enn dere tror!

 

 7. RYDDIG DESIGN 

Blogger med knæsjrosa og grønt motiv med blinkene stjerner og uryddige tekster klikker jeg meg ut av med en gang. Overalt finnes det masse gratisdesign. Søk på ''gratis design blogg'', også kommer det opp mange koder. Mange sliter litt med å sette inn gratis designene, men søk på google: ''hvordan sette inn gratisdesign''. Lover dere, det er mye enklere enn dere tror! Nå har jo vi byttet utrolig mange ganger fordi vi ikke finner det perfekte design, men vi finner nok et bra et! Og RYDDIG

8. SKRIV NED BLOGGIDEER

Jeg bruker en app som heter ''easy note''. Der har jeg flere mapper, en av de heter bloggideer - der skriver jeg inn ting jeg vil blogge om. F.eks har bloggtips stått på den lista veldig lenge. På den måten har du alltid noe å blogge om, og du glemmer ikke ideene dine om du plutselig kommer på noe smart.Håper tipsene kom til nytte!

Sorry for å ikke å ha blogget det igår! Var ute og feiret bursdagen til søstra mi! 22 år! Gratulerer med dagen på etterskudd da Stephania! ♥

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Var disse tipsene nyttinge?

innkjøp

Heihei!

Siden jeg ikke har noe å blogge om, så tenkte jeg å legge ut innkjøpet jeg lovte å legge ut for leeengesiden. Men isåfall here is it. Har også kjøpt joggebukse og noen andresmåting, men har utrolig dårlig tid nå, så fikk ikke tatt bilde av det. Beklager for dårlige bilder fortiden, butbut..Har også kjøpt bursdags gave til ei, men legger selvfølgelig ikke det ut her! :-)

- synes om innkjøpet?

- hva likte du best? 

Childhood

Hei! Idag tenkte jeg og ta en liten Childhood tema! Altså, ting jeg ønsker mest hva jeg ikke hadde gjort eller hadde gjort, eller byttet ut osv..!

Tenkte og vise et bilde da jeg var 4 år? :)


Sorry for veldig uttydelig! Ja det er da meg helt til venstre, så søstra mi Stephania, så broren min Jonathan, kusina mi Kathrine og Jeanette hun lille med brunt hår :)

Siste tiden nå har jeg lært og sette utrolig stor pris på familien min, nå som jeg tenker tilbake på det... Syns ikke jeg har vært den perfekte datter eller lille søster, fordi jeg tenker tilbake på alle feilene jeg har gjort når jeg var mindre... Jeg satte ikke pris på alt jeg hadde, jeg klaget over alt og alle, og det verste var da jeg sa "jeg hater deg" til både mamma og søstra mi, og jeg ville gjort hva som helst for å ta tilbake det, fordi jeg sa alltid dumme ting når jeg var sur, og tenkte ikke over det heller 

 
Jonathan, blekingen i midten og Stephania ♥

Det husker jeg i nyttårsaften 2003, tror det var en time etter det bildet jeg sa det til søstra mi, og grein hele natten fordi jeg angret og hun ikke ville høre på meg når jeg prøvde å si unnskyld...

Men jeg har lært en ting da: Love  what you have, not what you want to have. Apreciate your family, not others!

Var alt for idag, skal til Tabben-ung møte nuuu snart, skal ta meg et knekkebrød og stikke til dansinga på Tabben :) Sees da!

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Noe som var nyttig?

NB: BLOGGTIPS IMORRA! :D

 

 

mom's gardenBeklager for null redigering, uklarebilder og at jeg ikke roterte dem. Bedre enn ingenting :-) bildene ble tatt av meg. Hagen til mamma.

- synes om bilene?

- burde jeg ta naturbilder oftere?

 

Fotoshoot!

Heiigjen! Sorry for at vi ikke blogget igår, jeg har jo en grunn.. Men ikke Atina.. Sorry folkens =)

Igår var jeg hos Therese, da hadde vi en liten fotoshoot på skolen mæla, der vi går på skole da... Så var vi på åkeren og tok bilder på sånne runde greier, også var det to traktorer litt lenger nede, vi rakk bare og ta ca. 3 - 4 bilde der, fordi de begynte å kjøre mot oss, så vi løp avsted! 


Off...Nydelig bilde det :P Der skulle jeg prøve på å hoppe opp på den, men jeg klarte ikke så vi rakk ikke og ta flere bilder, så vi løp avsted ! 
Tenkte også å legge ut noen bilder av fotoshooten? :)

Off, se opp mot kamera.. Nydelig.. :P

Busk foran ansiktet og greier 

 

T ♥ N! Syns om dette? =) (Meeh as fotograf)


Fotografen meeg vettu :P


Off så grusomt... Tjaaaa.. Kan er jo kanskje ikke verdens perfekte.. Ingen er det! Men hva kan jeg ellers gjøre med det "nydelige" trynet mitt? Kan jo ikke be om nytt akkurat, men jeg vet at det er det indre som teller og ikke det ytre..

Jaa.. Det ble jo tatt  102 bilder, av for det meste bare meg da.. Vet ikke om Therese vil jeg skal legge ut et syyyykt fint bilde av henne, fordi det frister utrolig mye! Hva syns dere jeg skal gjøre? Vil dere se hvem denne Therese er? Hvem som er bak kamera...? Det kan du enkelt skrive på kommentar feltet her  --> X

Skal samma mandags opplegg som alltid! Helt utrolig at jeg har brukt akkurat 1 time på dette innlegget! Men det er fordi læreren Tore alltid kom bak meg for å se hva jeg har gjort også fikk jo google chrome programstopp 24/7..! Velvel... da sees vi senere idag med ett innlegg av Atina! ♥

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Vil du se Therese?

lørdag

Heyo!

Føler meg ikke noe bedre idag heller. Kjipt på en lørdag.. Har rett og slett ingen inspirasjon til å blogge idag.. har ikke noe å si heller. Har vondt i halsen, beina og vil bare slappe av med litt chips og scream4! Ser ikke ut  i dag, trøtt, nomakeup og joggebuske! Så er ikke i "bildehumør" Får håpe jeg blir bedre til imorgen. Også er det ikkenoe fint vær idag..

dagens outfit! :-)))) 

hettegenser \\ bikbok - joggebukse \\ Gsport (??)


ååh, savner det lange håret mitt!

- filmtips til en lørdagskveld?

- hvordan har lørdagen din vært?

Saturday is Flatterday

Heiigjen! sorry for ekstremt dårlig blogging av meg i det siste.. Er ikke så mye jeg kan gjøre med det når jeg ikke får internetten til å funke på min andre pc da.. :/

Dagens smågodt:

Iste, sjokolade og små sulten...! Dette er da maten min, siden vi alltid spiser utrolig sent på lørdager, vi spiser alltid mellom 20 - 21 tiden.. Men det er jo egentlig bar ekoselig det da, såå.. Dette er det jeg skal greie meg med intill da...

Skal på besøk idag til en venn av pappa som har en datter på 2 år yngre enn meg, men vi er utroooolig gode venner, vi er praktisk talt søstre! 

Dagens outfit:


Bukse Vero Moda // Genser H&M


Såå.. idag blir det egentlig en vanlig lørdag da.. Og for dere som lurer, nå bruker jeg pappa sin pc til å blogge, fikk lov så da tok jeg bare det første som poppet inn i huet mitt da=) Fortelle litt om konfirmasjonen? Jeg konfirmerer meg neste år, første søndag i Mai, altså 5 Mai. Mamma og pappa skal spleise et lokal jeg kan ha etter festen eller no, og det blir jo koselig! pengene jeg får der, skal ejg bruke til to ting jeg har ønsket meg lenge nå = Samsung galaxy s II og canon speilrefleks :D

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

Konkuranse

Heihei!

Skal ikke gjøre noe spesielt idag, utenom å slappe av, pga jeg har så hodepine!  - men uansett, man kan vinne 2 kino biletter, en til deg og en venn. Til folk som har blogg, og ikke har blogg. Vinneren blir trukket 1-2 uker! Så blir spennende! :-) Konkuransen finner du HER! 

 

- skal du melde deg på?

Ha forsatt en fin dag, vi blogges! - ♥ atina

klassebilde

Heihei! 

Sorry for lite blogging! Har ikke hatt noe så spesielt å om. Men det kommer snart et innkjøp innlegg, so be tuned! Men idag har vi tatt klassebilde, og portett bilde! Ble faktisk fornøyd, selvom jeg smilte utrooolig rart! 

fake a smile.

Ingrid ville ikke at jeg skulle legge dette ut, så viska henne ut, noen flere som vil bli, så kontakt! :-)
Vi tokk gruppe bilde. Alle klassene i hele skolen har blitt delt i to, så da ble det slik! :-)

Gårsdagens innkjøp!

Heeei, igår var jeg på arkaden med verdens herligste jenter! Cecilie og Therese! Fikk ikke tatt så mange bilder, men det jeg kjøpte igår var:

 
\\Bukse fra Vero Moda, 299.95,- \\ Smykke fra BikBok, 129,- \\ Bluse fra BikBok, 199,- \\

 

Også hvordan det så ut :

 
Syns? =)

 

Fikk ikke tatt så mange bilder på byen, men jeg tok noen men de ble slettet da..

Idag så tok jeg klasse bilde, håper utrolig at det ble bra, fordi jeg ledde hele tiden! Siden han mannen sto og sa: Seeexy! Peeeepsi! Bikiiiiini! Og masse sånne ord da, også i tillegg grimaser som gjorde det hele morsomt.. ! =) Skulle egentlig ta dypdye til håret for bildene da.. Men jeg tror ikke det funker på mitt hår akkrurat.. 

Bloggtips kommer snart, så bare.. KEEP UPDATING! =) Såååå, sees vi da herlige folk!

-Blogges

-Nicole♥


-Syns om gårsdagens innkjøp?

-Har dere tatt bilder?

-Gleder deg til bloggtips? 

linkerunden

Heihei!

Har lest igjennom alle bloggene nå. Siden det bare var 4 som meldte seg inn, tenkte jeg å velge ut 2 da. here you go.

1. http://mivc.blogg.no/

2. http://judit.blogg.no/ 

En utrolig flink blogger! Blogger litt om hverdagen hennes, og masse om kjendiser og andre slike ting.

- fant desverre ikke et bilde av henne.. 

Gratulerer til dere som vant!

- Har du lest bloggene noen gang før?

- hvordan har dagen din vært?

Vi blogges! - ♥ atina

Topp 5!

Heihei! Har ikke hatt pcen denne helgen fordi jeg glemte laderen min i sekken til Siren på fredag, og den hvite pcen funker ikke :/ Såå.. nå blogger jeg på pappas pc, fordi internetten vil ikke funke på skole pcen..

Kommer med noen filmtips? :)

TOPP 5:

 

Plass 5: Klodenes Kamp

Tom Cruise//Dakota Fanning

Trailer --> X
Plass 4:Harry Potter og  Dødstallismanene del 2

Daniel Radcliffe//Rupet Grint//Emma Watson

Trailer --> XPlass 3: Man on Fire

Denzel Washington//Dakota Fanning

Trailer --> X
Plass 2:

Johnny Depp//Orlando Bloom//Keira Knightley

Trailer --> X
Plass 1: Moulin Rouge

Nicole Kidman//Ewan McGregor

Trailer --> X

Burde vurdere å se de filmene her! Sykt bra filmer..!

Idag skal jeg til tabernaklet.. Tentro møte idag! Yeee, blir koselig å se alle folka igjen etter overnattinga...!

Sååå.. Sees kanksje imorra? :)

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Sett noen av filmene før? :)

light night bite

Heihei! :-)

Senere idag, etter å ha slappet av, og gjort leksene.. ringte herligste Nicole ♥♥ vi gikk ut for å kjøpe oss mat, og kose oss. Og ble ute helt til 20.30! Det ble utrolig fort mørkt, og kaldt.. Så etter noen timer dro vi hjem. Hadde med kamera'et, men om kvelden så har jeg utrolig dårlig kvalitet på kameraet! så legger ut bare bildene vi har tatt inne.peace

husk å melde dere innpå linkerunden et innlegg under, som jeg trekker ut om en uke! :-)

- hva synes du om bildene?

- hvordan har dagen din vært?

Ha en fin kveld videre folkens! - vi blogges! ♥ atina


Linkerunde!

heyall!

Da tenkte jeg, Atina. Å ha linkerunde! :-) hvis du vil bli linket av meg, på denne bloggen. Så har du muligheten til det. Skal velge ut 4 stykker som jeg synes fortjener å bli linket. Det du trenger å gjøre får å være med er å kommentere "jeg er med!" i kommentarfeltet, med linken til bloggen din. Easypeasy! 


- vil du bli linket?

- synes du om sitatet?

Vi blogges - ♥ atina

Ukens video

Heisann! :-)

Glemte å si at nicole ikke får blogget fredag fram til mandag, fordi hun har glemt ladern til pcen hennes hos en vennine. Og har ikke mulighet til en annen pc. Så da får jeg bare blogge for henne :-) siden det er søndag, og skole imorgen, har jeg tenkt å bare slappe av hjemme. skal straks lage meg litt popcorn, og se på en film på pcen ♥♥

Lengesiden jeg har tatt ukens sang, siden det er såå mange fine sanger å velge mellom. Så tar jeg heller ukens video! here you goo

bloggen hans finner du HER!
Hahaha, det sykeste er at han hadde rett! jeg skjønnte hvordan har klarte det jeg! :-)
- synes du om videon?
- hadde han rett? kmt i kommentar feltet.

dyrskund

Heihei! :-)

har akkurat kommet hjem fra seljord! stooorkoset meg med familien min. Masse  karuseller, gatekjøkken og morro! Vi var der i bare 2-3 timer ellerno, følte meg ble litt dårlig etter karusellene, men det var verdt det! XDXP;PP;*;*<33 tokk desverre ikke så mange bilder, fordi det var MANGE folk der! Vær gang jeg prøvde å ta bilde, kom det alltid noen folk forann kameraet.. Så mange folk var det! 
Jeg var faktisk INNI bilen da de snurra bilen opp ned! ;oo det var testing av sikkerhetsbelte. Alle fikk prøve gratis. 

- var du også i  dyrskund?

- synes om bildene?

before and after

heisann! :-)

sånn 15.00 - 16.00 tiden følte meg myeee bedre etter å ha slappet av en stund! Tenkte jeg ville prøve noe helt nytt! Alltid har jeg hatt utrolig langt hår. Så jeg og mamma var hos walid frisøren (??) og klippte meg kort! Ikke såå veldig kort, men opp til skuldrene! :-) Hu var utrolig flink! ble litt fornøyd iallefall, vet ikke om kort hår er akkurat min stil.

beforeAfter

Nå stikker jeg ned å ser på norsketalenter! ha en fiiin kveld ♥♥

- synes om det korte håret mitt?

- kler jeg det, lzzm?

Vi blogges! - ♥ atina

home

Heyall!

idag til morres, følte jeg meg utrolig dårlig. Så jeg ble igjen hjemme fra skolen. har ligget syk i senga i heledag og vært igjennom artige. Har foresten et nytt minnekort, til filming. Så kjør på! send inn forslag til videoblogg! :-)

- forslag til videoblogg?

- hvordan har dagen din vært?

 

Getting ready!

Hei igjen! Idag så kommer jeg hjem, skrur på den hvite pcen... Så møter jeg en liten overraskelse! JEG MÅ GJENOPRETTE ALT...
Noengang skjedd med deg? Hva gjorde du da?.. 

Vel.. Imorgen skal jeg til det hvite hus i Norge/Skien! Skal overnatte der, så nå pakker jeg og gjør alt klart, blir koselig! Det er sånn blikjent - overnatting opplegg med Tabernaklet, der jeg skal konfirmere meg! (:


Sorry for dårlig kvalitet! Men sånn kamera har jeg da... Skal kjøpe nytt etter konfirmasjonen, blir deilig det, speilrefleks helst! Hvis ikke jeg får den til jul eller bursdag da! Ikke lenge til noen av delene, wooho! Såååeeh... Da snakkas vi på ... Lørdag? :)

Også tenkte jeg og ta bloggtips... burde jeg? Bare svare på kommentar feltet :)

-Bloggez

-Nicole♥


-Har det med pcen skjedd deg?

-Dårlig kvalitet på bildene? 

-Skal du idag?

dårlig

Heihei!

idag, dro jeg hjem fra skolen. Følte meg ikke særlig bra, hadde vondt i hode, og feber.. så klarte ikke å konsetrere meg på leksene og undervisningen. Så jeg kommer ikke til å blogge mere idag. Får håpe Nicole blogger idag, da :-)- synest du om bildene? (blomstene er uredigert)

- hvordan har dagen din vært?

Vi blogges -  ♥ atina

Ukens spørsmål #2

 

5 Fav i klesskapet?Kan du lage hår videoer?

Ja det kan jeg faktisk, bruker ikke særlig spesielle hår frisyrer... Såeeeh, blir nok ikke store spesielle videoer ;P

Har du mac?

Nei det har jeg ikke, har faktisk ikke lyst på det! Hvis jeg skal ha så skal jeg kjøpe det selv med konfirmasjons pengene mine! 

Bruk du sminke?

Neeei, det gjør jeg faktisk ikke... Får ikke lov :/

hva er det beste med å blogge med atina?????

Det beste er at: Når jeg ikke kan blogge, så blogger hun for meg...! NEI DA. Det beste er når vi blogger sammen, fordi det er faktisk utrolig gøy!  

Har du hatt blogg før? Hvor mange?

Uhmm.... Ja det har jeg faktisk.... 2stk... Den ene var da: Whosays2.blogg.no ! Men jeg klarte å slette den ved et uhell, også lå vi så bra på skienslista alltid, vi klarte å komme oss på 17 plass der... Men det var syns jeg slettet den :/

hva er favoritt serien din og hvorfor?

Favoritt seriene mine er: Greys Anatomy & Vampire Diaries! Syns begge to har så masse spenning og action da! Men jeg haaaaater fullstendig at den slutter noen ganger midt i spenninga da..

hvem er favoritt artisten din og hvorfor?

Favoritt artisten min er jo da... Selena Gomez! Sangene hennes er såå bra, også inspirerer de meg da! Men jeg syns jo synd på hun at hun faktisk har sååå mange haters, bare fordi hun er sammen med Bieber
hva slag gutter liker du??

Liker sånne gutter som er slags gentlemen, har bra personlighet og søte øyner! 

Hva liker du mest å gjøre?

Uhm.. Det er å være sammen med Atina & Therese! Være med de alle nærmeste vennene og sånt da :)

Hvilken type parfyme bruker du? Legge ut bilder?

Bruker: Alien av ... & Royal Desier av Christina AguileraHva bruker du på øyene dine? De er så fine!

Hvis du tenker på sminke så bruker jeg ikke det... Bruker faktisk ingenting, men takk! Heehee (:


Når står du opp, og hva er morgens rutinen din, og hvor lang tid tar det?

Uhm... Jeg står opp 07.20, hopper rett inn i dusjen (hver dag, klarer ikke å stå opp uten å dusje!), finner frem klær, frokost, ordne håret, Pakke & Dra! Det tar ca. 45 min å gjøre alt! Drar hjemmenfra klokken 08.10 hver dag! Så er jeg på skolen 08.27 eller noe.. Så rekker ikke å gjøre annet, vurderer å stå opp tidligere for å dra tidligere!

Hva inspirere deg?

Hva som inspirerer meg hvis det er om blogging... Så er det kanskje andre blogger da..?

Hvor får du alle slagordene fra?

Jeg får slagordene eller ord da... Fra selveste Facebook, og noen jeg kommer på selv!


Kan du si et slagord, eller noe?

Ja det kan jeg, men foretrekker et bilde nåå! ♥Tjaa.. ! ;P


Annet du lurer på? Bare spør i vei!

 

-Bloggez

-Nicole♥

naturfag

Heihei! 

sorry for at jeg ikke tokk bildene igår, skulle ta dem 19.00 tia, men så var det heeelt mørkt, så jeg orket ikke å gå ut. Idag var hele 9.trinn på falkumbad. og gjøre noe naturfag greier :-) får se om jeg får tatt noen bilder senere idag, fordi jeg har en deeel lekser..


- synes om bildene? 

- hvordan har dagen din vært?

Vi blogges - ♥ atina

dagens outfitarkaden ♥♥

shorte \\ bikbok - bukse \\ h&m - olajakke \\ cubus!

Heisan! idag har det regnet utrolig mye! Men nå er det litt sol da. Så jeg fortet meg ut og tokk dagens outfit, før det begynte å regne igjen! Beklager for litt utydelige bilder (mamma....) men uansett,  spiser rundstykkene jeg har laget på skolen.  Hører på musikk og slapper av. Tror ikke jeg skal noe resten av dagen :-) skal kanskje ut å ta bilder av naturen. Så de kommet ut imorgen, kanskje! Be tuned! 

vi blogges - ♥ atina

Ukens spørsmål!

Hei igjen!

Fikk noen kommentarer igår at jeg burde lage ukens spørsmål!

Sååeeh.. Bare still spørsmål!


Bare spørre i vei! Alt er lov og spørre om! :) Skal prøve å svare på denne runden på Torsdag, eller kanskje imorra? Vet ikke hva dere syns, sååå... SPØR I VEI! 

Idag skal jeg da til tabernaklet, blir nok utrolig gøy idag da, siden vi har sånne aktiviteter vi kan velge! Og da valgte jeg dans, siden jeg elsker det utrolig mye ! =) 

 

-Bloggez

-Nicole


-Har du gjort/skal idag?

-Stille spørsmål?

-Hvor skal du konfirmere deg? 

 

Rommet mitt!

Heiigjen!

Denne uka her skal jeg blogge, prøve å blogge hver eneste dag! (: Siden jeg er hos mamma og har internett nå, tror nok at pappas internett kommer til å være nede for en stund, men da har jeg jo Atina da som kan hjelpe den tiden jeg ikke kan blogge på <3

Tenkte også å ta dagens outfit? :)

Bukse - Bikbok \ Topp - H&M \ Skjerf - Pieces

Dagen idag har vært som alle mandager: Slitsom, trøtthet og jobb! :D
Ja, sorry for sen blogging, mener jo... klokka er jo søren meg 19.45! Skulle jo egentlig legge ut videoen for tre timer siden, men alt gikk bare galt :/ Så da bare ble det sånn!
Burde jeg også lage ukens spørsmål? (:
-Bloggez
-Nicole♥

-Syns om rommet mitt?
-Syns om outfit?
-Du gjort idag?

Ukens spørsmål #1

Hva synest du om Nicole?

utrolig herlig!Hvorfor begynnte du å blogge?

Synest det er gøy, jeg!

Hva synest du om bloggen min? - tinaml.blogg.no

Utrolig bra!

Hvor mye penger bruker du i månden på klær?

Ikke særlig mye egenklig, sånn 200 og over, tilsammen!Favoritt klesbutikk?

Bikbok - Gina tricot - vera moda!

Hva har du gjort idag?

Ikke noe annet enn skole! :-) 

Kan dere kle dere ut som gutter på skolen endag? 

Hahaha, ikke på skolen, nei :-)

Hva er det beste ved å blogge?

Det er vel å se igjennom alle minnene jeg og nicole har hatt sammen! ♥♥


Hvor mange lesere har dere?

Det varierer, 20 og opp til 30!

- Håper dere fikk svar på det dere spurte om :-) Om dere lurer på noe, spørr på DETTE innlegget! 

Vi blogges! - atina ♥

mais

Heihei! :-)

Akkurat kommet hjem fra maisplukking. Med mamma og pappa. Sykt kjekt! blir godt med masse mais, nå! ♥♥ vi fikk lov å grille 1 mais per person der!

 mamma ♥♥
Etterpå skal hele familien til skienfritidspark :-)

- har du vært å plukket mais i år?

- synes du om bildene?

Vi blogges! -  atina ♥

Syk blogger

Heihei!

på torsdag var jeg sånn halvveis syk, igår ble jeg verr og idag har jeg offisielt feber :(

Tenkte å fortelle om fredagen (:


Ja så på siste time hadde vi Mat og Helse (Heimkunnskap)

Da lagde vi noe som var overraskende godt, eplemos! ♥Trodde det skulle smake ÆSJ men det var jo godt!Hehe ;P
Syns om videoen vi la ut? Vet vi var sykt teite, men vi hadde tenkt å legge ut den dumme spørsmålsvideoen, men vi får rett og sett ikke redigert den på moviemaker...

En blogg dere kan stikke innom --> Tinaml.blogg.no


Idag skal jeg ikke noe stort akkurat, skal se film om kvelden.. Noen forslag?

Må jo kose meg selvom jeg er syk ;P

-bloggez

-Nicole♥


-Syns om eplemos?

-Har du laget før?

-Noen forslag til film?

-Sjekke den bloggen? :)

Ukens spørsmål?

Heidu!

Istad så kom Therese og Nicole innom meg! :-) Vi filmet, faktisk! Hahah.. Therese filmet meg og Nicole, vi drev å danset og brukte sykt lang tid på å gå over veien, hahah! når biler skulle kjøre over! Klarte ikke å få inn filmen nå, men skal få noen til å gjøre det! 

Joa, tilbake til "Ukens spørsmål" siden det er så populært fortiden, så tenkte jeg at jeg kanskje skulle begynne med det. Siden vi er to som blogger, lager jeg et egent innlegg til mine spørsmål og svar! :-) Så hvis du vil spørre meg om noe, så spørr på DETTE innlegget, så svarer jeg innen 3-4 dager. Så spørr i vei! Svarer spørsmålene til denne ukens spørsmål på mandag!


- lurer du på noe? 

- burde nicole også lage ukens spørsmål?

 

 

sliten!

Heihei!

ååh, nettopp kommet hjem fra skolen! de to siste timene hadde vi gym, vi begynte med å jogge rundt noen blokker. Det var hadde skjedd med benet mitt da jeg løp, så gjorde så innmari vondt!  Deretter var det noe kart greier, jeg og noen andre orket ikke. Og hvis vi ikke gjorde det, kunne vi få stryk! Så jeg og lirigzona fikk lov å gå 3,7.. så da gjorde vi det da! Akkurat nå vil jeg bare slappe av resten av dagen, pga benet mitt..  Ville foresten si at Nicole er hos tanten hennes i noen dager, og har ikke internett der. Men da blogger jeg bare for henne! :-) 


(tatt for 2 uker siden) 


- burde jeg starte med ukens spørsmål? ja - nei

- har dere løpt 3,7? 

Mean time ...

Heiigjen, da var vi endelig ferdig med videon... MEN, vi gjorde ALT! seriøst ALT vi kunne for å redigere det! Så dere ikke skulle få sånn 1.klipp 2.klipp osv. Men vi fant ut at det ikke gikk ann å bruke speilrefleks på det redigering programet.. Så det vi må nok utsette spørsmålsrunden, igjen! Desverre.. Vi skal denne gangen bruke nicole sitt kamera! Så i mellomtiden lagde vi er sjappt random uredigert dansevideo! :-)

Enjoy! 

 

Lazy sad kinda day :/

Hei igjen, fram til nå så har skolen bare vært trøtthet, slapphet og mere trøtthet..
Vi hadde matte, sykt gøy? Lærte å gjøre om kg til hg og sånn første klasse ting opplegg, altså repetisjon fra ting fra førsteklasse?!
Uhmm tja.. Tenkte å ta opp en litt viktig trist sak da, eller i hvert fall det jeg mener da. Er jo leit da det med Sigrid, vet ikke om dere har sett på nyhetene fra i går klokken 21? For meg så var det faktisk et sjokk, fordi jeg håpet så sykt på at de kom til å finne henne i live, og bare ikke alt for mye skadet, men det var helt utrolig trist å se det på nyhetene at alle de folkene gråt og gråt for Sigrid. Det jeg tenker på da er jo at hvis de vennene og bekjente har det utrolig vondt, hvordan tror dere da familien hennes har det? Må være utrolig tungt! Det verste med hele var jo da at de fant henne i skogen, så hvis de ikke hadde gått forbi der, tror jeg ikke de hadde funnet henne.Er jo litt glad for at de fant henne, men det var jo absolutt ikke den måte jeg så det for meg. Tenkte de kom til å finne henne et sted i en annen by litt sånn trygg og ikke altfor skadet, og at de fant ut hvem de som tok henne var og sånt?

Såå.. kanskje litt langt innlegg? Jaja, jeg følte i hvert fall for å ta opp denne saken, fordi jeg syns den er faktisk utrolig viktig!!

Også vil jeg bare si til alle dere at: Vær forsiktig hvis dere ikke vil ende opp som denne herlige jenta Sigrid! Er jo selvfølgelig utrolig lei meg selv, men jeg tror jeg hadde knekket hvis jeg hadde kjent henne helt, da tror jeg at jeg bare hadde gått dagene med å gråte og gråte?

Sang: X

Også syntes jeg det Håkon Steinmo gjorde var utrolig søtt, og skrive sang til henne? Jeg ville jo at hun skulle få hørt på den. Nei off det er så vondt den tanken på hva som kan ha skjedd med henne før hun døde! Så det var egentlig alt jeg ville si da.
-Blogges & kondoleres

-Nicole

Sorry!!

Heihei! 

Vi beklager, men vi har da klart å komme halvveis med videoen, fordi vi gikk ut med tid til å filme. Og det var noe galt med kameraet. Såeeh.... Videoen kommer ut på fredag!! Imorgen skal vi filme ferdig videoen, så kommer sikkert ut senere på kvelden eller på fredag ca. klokken 12!!! (: Utrolig lei for det! 

Så vi beklager stort mye det som har skjedd, fordi videoen kunne ha kommet ut imorra eller noe, men det klarer vi rett og slett ikke, så vi filmer imorra, også tar jeg (Nicole) ansvaret for å redigere den og legge til musikk og slikt.. (: Utrolig sorry people!4
hahaha "proff liksom"

- gleder dere, dere til videon som kommer?

- synes dere om bildene?

Vi blogges! - ♥atina&nicole

 

R.i.p Sigrid

heyall!

Igår bekreftet de at Sigrid ble funnet død i kveld.  Mann (64) og mann (37) siktet for drap eller med virkning til drap. Begge stiller seg uforstående til drapsiktelsen.  Jeg synes det var utrolig trist! Varme tanker går til familie og bekjente! :(  Mer info HER! 

-hva synes du om hendelsen?

Del gjerne dette innlegget!

nudler

Heyo!

Etter skolen har jeg kommet rett hjem egenklig. Lagde meg en litt nudler ♥♥ etter på skal jeg til hu dama som tokk hull i ørene mine, får ikke øredobbene ut + har fått sånn betenelse der.. OG, hu bomma noe sinnsykt! Så det ene ørehullet er sånn perfekt, mens det andre hullet er lengre ned, så jeg ikke får plass til 2 øredobber der samtidig.. Men det får gå, kan hende jeg lar det andre gro igjen. 

mesterverket mitt, baki der jeg lagde i 7.klasse, hahah♥faezefinaaa! ♥♥


- hva har du gjort idag?

- synes om bildene?

Vi blogges! - atina ♥

monday

Heisannsveisann!

Idag har jeg egenklig bare hatt en helt vanlig mandag.. skal ikke gjøre noe spesielt idag, vi har fått sånn sykt mye lekser! Så får vel gjøre dem snart. Men ellers vil jeg bare minne dere på at vi ikke er helt sikkre på hvilken dag vi skal svare på spørsmålene på spørsmålsrunden, men dere kan regne med at det kommer en video i løpet av uken! :-) så dere har forsatt muligheten til å spørre! (y)

- skal dere se Tina og bettina the movie?

- hvordan har din mandag hvert?

Dere få ha en fin mandag, vi blogges! - atina ♥

Wants from Ikea!!

Plante //299,- //

 

Poster // 350,-//Duftlys eple // 59,- //


Lys krukke // 79,- //Telys blomster // 178,- //


Sorry for litt dårlilg kvalitet, blir sånn uten blits :/

Jaja, det var jo noe av tingene jeg ville gjerne ha hatt hvis jeg ikke hadde glemt lommeboka mi da.. -.-

Idag går turen til Jonas og videre til broren min, skal ha filmkveld idag med han, blir koselig♥

Husk å stille spørsmål i innlegget under da! Vi svarer nok på dem på tirsdag eller onsdag (:

-Bloggez

-Nicole♥


 

-Noen av tingene du likte?

-Skal du idag?

-Skal du stille spørsmål? =)

Spørsmålrunde!!!

Heisann!

Vi har fått noen utrolig brae forslag om video, men vi bestemte oss å velge spørsmålrunde! Siden det er vår første videoblog, tenkte vi å ha noe enkelt! Dere spørr, vi svarer! Vi svarer ærlig på alle spørsmål vi får! Så bare spørr i vei! Video'en kommer i løpet av uken! Så spørr spørsmål NÅ før det er forseint! :-) 

- Lurer du på noe? SPØRR I VEI!

- Andre forslag til andre videoblogger?

Vi blogges! - atina&nicole ♥

 

IKEA! (:

Heihei! Fikk ikke blogget igår, var på Ikea hele dagen igår.. :/


Fikk med den fine sola i bakgrunnen og alt jo (:

Resten av dagen så var jeg barnevakt da for samme baby :)


Krysset ut fjeset, så ikke ut! ;P
 Jaja, men idag så skal jeg ikke gjøre noe spesielt, skal vente til søstra mi kommer idag, blir nok koselig!

Åja!!! Fikk ikke laget den milshaken jeg ville lage:( Jaja, da blir det shoko milkshake neste helg sikkert! (:

Senere idag tar jeg innlegget om "wants from Ikea" !! Da sees vi senere folkens (:

-bloggez

-Nicole♥


-Syns du om Thomas? 

-Dumt jeg ikke blogget igår? 

-Skal du idag?//

brotorvet

Heyall!

Idag så skulle jeg til brotorvet da, siden det var sånn 3dagers greie, og jeg hadde hørt det stengte 23.00.. da tokk jeg meg goood tid, og dro 19.30! Det tar jo ca 30min til å kjøre fra meg, og dit! Så var vi framme 20.00 og såklart stengte det 20.00.. Yeye! Bortkasta tid, bortkasta bensin! Anyway.. Idag tidligere passa jeg på Sara! ♥♥ 

Hu rota seriøst hele rommet mitt.. men det får gå! Det beste med dagen var at moren hennes, jobber i Lindex - downtown! Og da får hun masse produkter ogsånt! Og da fikk jeg en utrolig herlig parfyme! Den lukter såå godt! 

- hvordan har dagen din vært?

- Var du i brotorvet? 

- har du prøvd parfymen? Synes du den lukter godt?

Vi blogges! - ♥atina

 

innkjøp + gårsdagens outfit

Heihei! :-)

igår så var jeg og faeze hit og dit, i byen! Vi var i arkaden for å shoppe litt, deretter gikk vi får å ha tulliskos! ♥♥  Fant ikke så mye jeg hadde lyst på, men kjøpte to ting jeg likte godt da! :-)

bluse \\ bikbok! 

Genser \\ Cubus!gårdagens outfit - 


bluse \\ bikbok!   Bukse \\ vero moda!  Sko \\ H&m (??) 

- Veldig mange har spurt om vi kan lage sminkevideo, tja.. jeg kunne godt lage det! Men jeg og nicole bruker ikke sminke som hverdags, jeg bruker bare mascara! Og noen ganger ikke, så dere vil vel ikke se meg ta på bare mascara? Blir litt for kjedelig. Så sleng inn noen forslag på hva VI kan blogge om og videoblogge om! 

- hva synees du om outfiten?

- hva synes du om innkjøpet?

- synes du vi blogger ofte nok? eller burde vi blogge oftere?