november 2012


Looong time!

heihei!

Omg det har vært lang tid siden jeg har blogget, har rett og slett ikke hatt noe inspirasjon i det siste.. Pluss at jeg har hatt så mye skole arbeid og prøver og hele pakka!

Skal ta en kort oppsumering hva jeg har gjort i det siste, har hatt to prøver såvidt jg husker, var i sverige to ganger og kjøpte julegaver.. Tja.. det er ikke noe mer spennende enn det akkurat ;P Broren min og kjæresten hans har fått seg en ny liten hund og han heter Dexter, det er sikkert den skjønneste hunden jeg noen gang har sett, han er pomeranian blanding av terrier.

I de siste to ukene så har meg og søstra mi planlagt å dra på kino for å se den nye twilight filmen, men vi har ennå ikke sett den, det blir enten imorgen eller neste uke.. igjen.. Vi hadde boksjekk på skolen igår, manglet tre bøker, siden jeg måtte klippe opp den dumme låsen.. noen har tatt de to dyreste bøkene og en annen litt billigere: Matte, Naturfag og Samfunnsfags bøkene, så fikk en regning på 1061,- Yey -_-

 Har ikke fortalt så mye om broren min og kjæresten hans.. Vel burde egentlig ikke si det.. De slo opp for litt siden, de var sammen i 7 år, og nå er det slutt.. Vet ikke helt, tørr ikke å se på han engang, fordi jeg husker hvordan det var for han når han slo opp med sin første kjæreste om han var sammen med siden jeg var 2.. :/Syns de var utrolig søte sammen, dette bildet er fra 2010 hvis jeg ikke tar feil.. Jaja, vi får se hvordan det går med Bella og Dexter, siden de har to hunder.. Når Anette dro til Sandefjord for å studere der, så ble Bella kjørt til hver av de hver mnd, så hun må jo ha hatt det tungt egentlig, selvom hun er hund.. det blir nok verre nå med Bella og Dexter..

Off.. jaja, er utrolig syk, så nå skal jeg lage meg en deilig kopp kakao, og se på Friends sesongene. 10 sesonger, 1 person, mange kopper kakao♥ Dere får kose dere masse idag så snakkes vi imorgen, det loooove jeg, kors påhalsen blablabla.. osv ;3

-blogges-Nicole♥


-Hva skal du idag?

-Syns om Anette og Jonathan? 

Sickness

Heihei!
Lite blogging, jeg vet... Men blogger jo oftere enn før :-) nå har jeg vurdert å ta noen fine høst/vinter bilder, og redigere dem :-) men det blir ikke før jeg har blitt onkelig frisk og leksene/prøvene roer seg litt ned! Også kommer det innlegg av Nicole senere i uka, siden hun får internett!

// Gammlt bilde

Vi blogges! - atina

Nothing

Heihei!

Nesten uvant å blogge nå. Men vi prøver så godt vi kan. Utrolig lite å blogge om også.. Men om dere hjelper oss, og kommenterer tips om hva vi blogger om, blogger vi mye mer! Men isåfall så har jeg ikke gjort noe mer viktigere enn prøver, venner osv. Kan godt legge ut "new in" senere. Ukens spørsmål er lengesiden jeg har tatt. Nicole har enda ikke internett hos faren hennes, men hun blogger så fort hun kommer hos moren!

 

- tips om hva vi skal blogge om?

- spørsmål`?

Haggel

Heihei!
Har nå akkurat spist, slappet av og snart pugge på matte tentamen! Kom hjem fra skolen helt klissvåt, fordi det haggler nemlig.. Er vel snø next? Velvel! Er uansett forberedt på det. Tentamen imårra, og naturfag prøve neste uke. Dere får vel ha en fin dag videre! :-)

- hva synes du om været?
- har dere hatt tentamener?
Vi blogges! - atina

BadDay

Heei! Off våknet opp idag, utroooolig kaldt! Så ut og der var det jo samme gamle været.. Tåke og mørkt.. Det har blitt litt lysere nå da, men uanset.. :/


Off.. Jaja, kaldt som vanlig men håper det blir snø snart faktisk, hvis det skal være kaldt, skal det søren meg være snø inne i bildet..!

Haha, bare slenger inn et random bilde fra igår, Steff tok det og hu sendte det til meg over facebook, loool♥

Vel, håper dere koser dere idag Så snakkes vi!

-Blogges-Nicole♥


-Hva skal du idag?

Sleepover

Heihei!
Beklager for utrolig lite blogging!! Hadde en kort pause, men er fult i gang nå! Koselig at Nicole holder bloggen oppe, og at dere forsatt kommer innom! Har ikke gjort noe annet, enn å øve til prøver, tentamener osv! Var i arkaden idag med Faeze, og nå sitter vi å ser på titanic! Utrolig bra film!

Kos dere videre!
- hva har dere gjort ?
- synes om blogginga i det siste?

Sleeping at last

heiigjen! 

Jeg har akkurat våknet etter en times søvn, hadde tydeligvis sovnet med pcen på meg så søstra mi kom og la den på bordet... hun kom jo på besøk og dro for litt siden, og for henne så var det jo hysteriskt morsomt å ta bilder av meg..Off... Jaja hva kan man gjøre med en rar familie?

Vel, jeg håper dere har hatt en bra da så får dere en godt natt, jeg kommer ikke til å sove før sent.. veldig smart av og sovne.. Hahaha, men vi sees imorgen da! Hadebra!

-Blogges-Nicole♥


-Hva har du gjort idag?

Wohoooo

Heihei igjen! Og god dag/ettermiddag, åhh idag har vært en utrolig rolig dag, sto opp klokka 11 fordi jeg ikke sovnet før klokka 3 inatt, så på mange foskjellige filmer så tiden bare fløy! våknet egentlig 08.00 idag og det så ut som om det fortsatt var kveld så jeg bare sov videre når mamma kommer inn og roper av hele sin stemme: GOD MORGEN KJÆRE BARN! Vel, dere får finne ut hvordan min reaksjon var..

Var akkurat nede i kjelleren hvor jeg fant utrolig mange bilder fra barndommen min, vet ikke om dere vil se dem, så dere kan bare skrive det på her, så kan jeg lage et innlegg med det senere♥

Så dette er dagens outfit, skal bare være hjemme idag, kose meg med litt godis og rolig musikk. Åh dette blir en kjempe bra dag, svarer på spørsmålsrunden imorgen på video! Så legg inn spørsmål! Så må dere kose dere resten av dagen, så lagr jeg sikkert et innlegg til senere idag hade bra!
-Blogges -Nicole♥

- Hva skal du idag?

English Tentamen

Heihei! Da har jeg vært over heele byen og lett etter bunad til komfen, fant ingen.. Yey.. -.- kom hjem for litt siden, hadde engelsk tentamen/heldagsprøve.. -.- Best jeg vet! (NOT)

Åherregud, fant ikke på noen bra historie så bare tok å kalte den "The Horeeaga", hadde jeg ikke tatt den tittelen hadde jeg sittet på skolen ennå og grublet over hva den skulle hete, brukte legnst tid på tittelen enn historie, har aldri skjedd!Sitter på pcen (sjokk), og hører på en sang som jeg har blitt helt dillapå ♥ Litt sånn deppe aktig sang men den er utrolig deilig å høre på når du bare vil alt skal være rolig. Hører på denne før jeg legger meg, når jeg våkner og konstant nesten! :D

Dagen idag var bedre enn igår, husk spørsmålsrunden plis! Denne gangen skal jeg svare på video! så legg igjen spørsmål HER! 

Vel, syns det er noe dritt at jeg alene holder bloggen igang, eller i det minst prøver, setter pris på alle dere som er innom hver dag! men det er nesten som å drive egen blogg, så skal nok lage ny blogg eller nesten bare ta over denne, men da blir det blogging annenhver uke, men da holder jeg den idet minste igang.. Men det er ikke sikkert, dere får storkose dere videre idag, så snakkes viii!!♥

-Blogges

-Nicole♥


LEGG IGJEN SPØRSMÅL HEEEEER

-Skal du idag?

-Skal du legge igjen spørsmål?

Spørsmålsrunde????

Heihei!

Da tenkte jeg det kanskje var påtide med en spørsmålsrunde! Så føl dere fri om å spørre om hva som helst! :D


Idag har det vært en sliiiiitsom sinna dag! Alt startet igår kveld når den Jæv** telefonen min ikke gadd å virke uansett hva faen jeg gjorde..Så nå virker ikke lyden, kan ikke høre når folk sender mld eller ringer ... Så knuste jeg et glass i dag til morran, tråkket selvfølgelig på en glasskår bit. Brukte femhundretusen timer på å ordne det stygge håret mitt, og fikk ikke bra resultat uansett hva. Så glemte jeg skapnøkkelen hjemme, også hadde jeg noen greier til Jonas i mitt skap, sekken hans og pcen blandt annet. OG jeg var hos tannlegen hvor han sa at han hadde byttet time, og at jeg fikk mail om det.. Var innom og sjekket når jeg var på skolen... INGEN MAIL! ÆÆÆH!!

Imorra har jeg heldagsprøve i engelsk.. Utroooolig gøy.. NOT! Nå begynner det å dette inn hundre tusen prøver, dro fra skolen 12.45.. Så dette har vært en laaaaaang dag, og et føles som om den aldri kommer til å ende.. -.- Menmen, hva kan man gjøre? Man må jo på skoleeeeeen.

Slenger inn et gammelt bilde fra 7 klasse.. Off så glad jeg var da! ;P

Savner den tiden alle sammen så på meg som en uskyldig liten gullklump.. Hehe, men det trodde jo de da >:D Men savner jo også den tiden når den vanskligste avgjørelsen ikke å se bra ut, men om jeg skulle få is eller godis.. Herregud, det var mitt vansklige valg as... :-/

Menmen, skal ikke ødelegge dagen deres med disse negavite ordene.. Og den negative utstrålingen.. :) Dere får storkose dere idag, så skal jeg ta opp de hundre bøkene og lese til prøven, koooos og klem! :D

-Blogges

-Nicole♥


-Noen gang vært så dårlig dag for deg?

-Hva skal du idag? :D

Bursdagsgaver!

Heihei! sorry for sen blogging, har sittet oppe hele morgen siden 09 og redigert videoen til idag, så skal vise dere hva jeg fikk i bursdagsgaver :) 

Syns om videoen? Noe jeg burde gjort annerledes?

High School Of The Dead

Heei! Da tenkte jeg at jeg kunne kanskje anbefale en serie for dere, jeg ble anbefalt denne av noen, og syns det var en utrooolig bra serie! Det er Anime, først trodde jeg det kom til å være veldig teit, men jeg ga det en sjangse og syns det var utrolig kult, hvis vi ser bort fra... Vel, dere får se selv hvis dere vil se på det ;)
Tjaa.. Syns det faktisk er masse drama, i tillegg til action, men det er noen scener som er litt sånn.. Hoppe over gjerne takk.. Denne serien er basert på en tegneserie som er laget av Daisuke Satõ. Historien følger en gruppe high school-elever, en sykepleier, og en ung jente som de kjemper seg til sikkerhet gjennom de dødelige gatene i Japan i løpet av en verdensomspennende katastrofal hendelse kjent som "Outbreak". High school elevene prøver å overleve zombie apokalypsen, må de også møte flere trusler ved samfunnsutviklingen kollaps, i form av farlige stipendiat overlevende, og mulig nedbrytning av sine egne moralske koder.

Syns det var utrolig kult, førstsom sagt, trodde jeg det skulle være noe boring shit (sorry ordbruk), men så visste det seg at det var utrolig kult, sikker mange av dere som tenker "Hva faen" Men det er ikke jeg som går glipp av noe, dette er bare en anbefaling ;) Kos dere videre ikveld da, så snakkes vi imorgen!

-Blogges!

-Nicole♥


-Skal du se serien?

-Skal du resten av kvelden?

Bursdag!

Her er bursdagsvideoen jeg lovte dere!

Hva syns dere om videoen? Noe jeg burde gjort annerledes?

Blogges!

tirsdag

Heihei!

Har ikke blogget så veldig mye i det siste, som sagt... jeg orker rett og slett ikke. Men jeg føler jeg må blogge fordi det er faktisk noen som kommer innom bloggen vår hver dag for å lese! Også har jeg ikke noe å blogge om! Så værsåsnill å kommentere hva dere vil lese om på denne bloggen, helst innlegg :-) Ellers har det bare vært de gamle skole rutinene.

\\ arkiv bilde

- Hva vil DU vi skal blogge om?

- Hva synes du om bloggen vår?

- atina

Tacos is Bestos

Heeei igjen!

Åhh, da er det bare fire dager igjen til bursdagen min, kan virkelig ikke vente! Blir så utrolig gøy, og som jeg har lovet... Det kommer video! Er endelig ferdig med historien min, noen som har en bra serie man kan se på? Med gjerne litt drama og action, for der her du meg! :DVet ikke hvorfor noen bilder ble større enn de andre, prøvde å få de samme størrelse... Men det gikk jo ikke..
Vel, Tacoene var utrolig gode, når vi ble ferdig spiste vi litt dessert og så på... Nemo! Åhh, det var utrolig lenge siden jeg ikke hadde sett den, så det var faktisk utrolig koselig! Har faktisk hørt om en serie, High School of The Dead. Men har ikke sett den ennå, hvis noen har sett den. Er den bra? =)
Vel, idag er det bare slappe av og se på en bra serie, så bare send inn forslag til bra serier hvis dere kan ♥ Kos dere utrolig mye idag, for imorgen begynner nok en uke til på skolen, med lekser og stress.. :( 
-Blogges
-Nicole♥

-Har du sett High School of The Dead?
-Hva skal du idag? =)

Relaaaaaax !

Åhhh, hei alle sammen! Dette har væt en skikkelig bra dag siden morgen! Har bare kost meg i hele dag.. Åhhh, etterpå blir det Taco, men jeg må nesten legge ut bildene imorgen ellers blir dette innlegget veldig langt! =)

Etterpå blir det kos med godis og Greys Anatomy marathon!


Vel.. Litt dårlig kvalitet.. 

Fikk 300 kr fra Meny Saga, hvis jeg reklamerte for dem her på bloggen, og delte det videre. Så: Gå til Meny Saga i Porsgrunn, vunnet fire år på rad, en kokurranse om hvem som kan gi mest glede til kunder. Av alle menyer i heeele Norge, vant Meny Saga i Porsgrunn! 

Med de 300 kronene jeg fikk så fikk jeg kjøpt meg tre falske blomster, en rød/sort vase og fikk en rose, på brotorvet. Så det var jo koselig :D

Vel, som dere vet så blir det taco! Bildene kommer imorgen! Så snakkes vi, kos dere videre ikveld! <3

-Blogges

-Nicole♥


-Hva skal du resten av kvelden? =)

HELG

Åh, endelig! HELG! Beklager for sykt lite blogging, orker rett og slett ikke. Er så mye lekser, og andre ting jeg må gjøre. Så blir desverre ikke blogging hverdag av meg. Men Nicole holder bloggen oppe :-) 

Også kom det jo snø, for en liten stund siden, men sola smeltet det bort. Hahah, fin info. Har desverre ikke tatt noen bilder av meg selv i denne uken. Så jeg bare slenger noe inn.


- synes om bildene?

- hva har du gjort i det siste?

Vi blogges! - atina

 

Heeeeelg !

UKENS SPØRSMÅL! LEGG INN SPØRSMÅL HER!


Heigodt folk! Da var det eeeendelig HELG! Åhh, endelig kan vi bare slappe av, stå opp sent, legge seg sent... Kose seg med kakao om kvelden med maaaaange filmer! Jaa, det er en herlig helg!♥ Spisteistad også var det skyer, altså sånne rare skyer da


Vel.. Jeg syns ihvertfall det var litt rart, har aldri sett noe lignende =)

Skolen fortiden er forsåvidt ok. Holder på med TRE historier: Scary Story, High School Of The Dead og en jeg ikke har funnet på et navn til ennå.. Scary story er bare midlertidig, skal ha et bedre navn senere på det! :D Etterpå blir det bare kos! Film, kakao og Smores, eller hvordan de skrives.. Imorgen er det Taco, så da skal jeg love dere at det blir et par.. Eller mange bilder imorgen! :D Vel, jeg håper inderlig dere får en perfekt dag og helg videre, ikke glem Ukens Spørsmål! Svarer på dem på søndag ♥

-Blogges

-Nicole♥


-Hva skal du idag? =)

Chilling max!

Heeei! Da var det endeeeeelig ferdig med enda en skoledag... Det eneste jeg ser fram til er bursdagen min som er om akkurat en uke! :D Skal sikkert legge ut en video, hvis jeg ikke glemmer det da! ♥

Idag så blir det chille opp til 100! Skal lakke neglene.. Vet ikke hvilken farge da.. :/ Kanskje dere kan hjelpe? (a)


FavoritesTja... Ganske mange hæ? Men skal se om dere finner en da! Eller så bare tar jeg en heeeelt random! :3

Som jeg har sagt, chillen til maks idag, baaaare kos todaaaay! Håper dere koser dere utrolig mye dere også, så snakkes viiii <3

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Hvilken neglelakk skal jeg velge? ♥