desember 2012


Galaxy Tab 2

Heei alle sammen, sovet godt? Har jeg ihvertfall haha, sov til klokka elleve og våknet opp med en pakke i sengen, åpnet den fort også var det en Galaxy Tab2 (7.0)Vel er ikke verdens beste til å ta bidler akkurat, men det positive er jo at de synes ;)

Skal til Herkules snart, har ikke vært der på en tid så det blir nok gøy da! Får se om det er noe jeg gidder å kjøpe meg ellers så bare sparer jeg penger til Januar, for da begynner de berømte: Januar Salgene! ;) Dere får kose dere videre så kommer de et innlegg senere idag, snakkes! :) Hva skal dere idag?

-Nicole

Parfymene mine

Heei, hadde ingen inpisrasjon idag så tenkte å da vise dere perfymene mine da, men det er noen flere som er men jeg fant de ikke.. Jaja her kommer de ;)


AmorAmor♥

Alien♥

So Lonely♥

Er ikke sikker på navnet til denne men den lukter nesten likt som perfymen Opium

Royal Desire, en av de beste♥

Skal ikke gjøre noe spesielt idag faktisk, vasket håret idag så da orket jeg ikke ut, for mange tusen grunner ;) Men dere får kose dere resten av dagen så snakkes vi! 

-Nicole


Hva skal du idag?

lenge siden

Heihei!

Håper alle har hatt en god jul, og kost seg masse! Siden jeg ikke feirer jul, så har egentklig bare hatt normale dager. Beklager for lite blogging. Men nicole har blogget masse! Og husk å se videoene hennes! :-) kommenter om dere lurer på noe, eller om meningen deres! 

Meg og mamma ♥

Q - Hvordan har julen din vært?

Husk å se videoene til Nicole, under!

♥ atina

Dagens Outfit ++

Heei alle sammen , sorry jeg ikke blogget igår, men kom hjem så sent etter at tante hadde vært her i Skien..  Åpnet julegaver igår også, fikk utrolig my fint, det kommer en video imorgen, Så sorry for at det kommer to videoer så oppå hverandre =)
Genser BikBok - Bukse Carlings - Klokke IceWatch.com


Middag idag er grøt! Har ikke spist det på lenge, så dette blir godt♥


Velvel, har litt dårlig inpirasjon i det siste, kan ikke dere komme med noen tips om hva dere vil vi skal blogge om da? =) Hadde satt stor plris på det!

Skjer ikke noe mer interresant videre idag, bare hjemme og slappe av etter en hektisk uke rett og slett, haha, dere får kose dere videre! Så snakkes vi!♥

-Nicole


-Du gjort idag?

-Komme med noen tips?

Julegaver!

Heei, her er videoen jeg lovet dere idag eller imorgen ♥

Hva syns du?

Juul!

heeei! Hvordan hadde dere det igår da? Åh, synd at det er over, var utrooolig koselig! Tenkte bare å ta et lite innlegg anngående igår, siden jeg var hos mamma og åpnet gaver, også hos pappa. Og var ikke hjemme før klokken var ett eller noe, også etterpå måtte jeg jo ta vekk alle gavene som lå på sengen osv.. =)Gårsdagens outfit:
Ja, litt mørkt, visste ikke det selv.. Menemn =)

Jeg holder da på å lage en video angående igår, altså julegaver, så den kommer sikkert ut senere idag eller imorgen tidlig! Sånn at dere vet det ! Skal ha julefrokost med søstra mi idag, blir utrolig koselig, dere får kose dere videre! Så snakkes vi senere!! =)

-Nicole♥


-Hadde du en fin jul?

-Fikk du masse gaver? 

LilleJul!

HooHooHoo!

haha, hei alle sammen, er tilbake hos mamma idag siden det er hennes tur iår. Altså, julen skal feires med henne i år siden jeg har .. Skilte foreldre, menmen =)
Vel det var antrekket jeg hadde til julebordet idag, Stephania, Jonathan, pappa og meg=) Utrolig koselig, vi var i Langesund Bad, utrolig fint sted, masse kos og julestemning! Skulle gjerne tatt bilder men så var jeg så smart til å glemme kamera hjemme da.. :/ Skal fortelle dere hva som har skjedd siste tida.

21 Desember 11.11 = Alle sammen sa at verden skulle "gå under" 11.11 den dagen når det egentlig var sagt på radio norge 12.11. Pluss at det sto på nettavisen Vg med stor overskrift : DERE SKAL SE AT VERDEN IKKE GÅR UNDER OM 04:__:__. Altså, de hadde en klokke som telte ned til den "ikke dommedagen" for å si det sånn. Mange på skolen hadde satt på klokken 11:11 på tlf sånn at den skulle ringe når det "skulle skje". Mange folk var ute, som løp inn da og skrek "Nå dør vi! Nå går verden under" etc.. Etter det så skjedde samme tingen 12.11... så senere på dagen så ble jeg ringt av mamma som var på herkules og sa at folk feiret at de ikke døde.. 

Maya indianerne sa at noe skulle skje 21 desember, men de sa aldri at verden skulle gå under, det var bare vi folk som dro den for langt rett og slett.. 21 Desember var egentlig en fest dag, starten på en ny Era, men så gikk folk å fryktet for at verden skulle gå under istedenfor..

Vel har ikke mye annet å si enn.. JUL IMORRA!! Gleder meg som en liten unge, sykt at det har gått ett år siden..! Men dere får storkose dere resten av kvelden så snakkes vi sikkert imorra eller 25 ! Haade!

-Nicole♥


-Gleder du deg til jul?

-Trodde du verden skulle gå under? ;O

dritt uke

Heihei

Grunnen til at jeg eller Nicole ikke har blogget er pga prøve muntlig, rett og slett. Men har tatt noen bilder isåfall, men uredigerte. Snø har det ogå kommet, masse! Men det får jo bare opp julestemmninga. Overskriften sier vel alt. Jeg og Nicole tokk prøvemuntlig idag. Jeg føler at jeg kunne gjort bedre, men jaja! Imorgen og onsdag skal vi lage et proskjet hjemme hos Caroline, så det kan hende det kommer litt mindre blogging de dagene. Og på fredag er jo det bare kosedag, med grøt og masse koselig, men det rekker jo selvfølgelig ikke jeg, pga reggis tannlege.. dere får ha en fin tirsdag videre!

Q  - Har dere fått opp julestemmninga?

Q - Hva synes du om bildene?

vi blogges! - atina ♥

Dexter

Heihei, sorry at jeg ikke tok det innlegget jeg lovet dere igår om Dexter, men jeg har som regel ikke så mye inspirasjon på søndager, så derfor tenkte jeg å gjøre det idag da!

 

Her fikk dere se den kjønne lille hunden til Jonathan, han er en av de, han har to. Dexter og Bella, men igår så var Bella hos Anette, siden de har jo slått opp så da ville Anette ha Bella en gang iblandt!

Vel, vet ikke hva annet mer jeg kan skrive, men jeg skal ikke gjøre... Noenting idag, bare være hjemme, puse sokker, kopp kakao og Friends serier, woo det blir chill.. Siden imorra begynner (sorry) Helvete's uken, dere vil skjønne hvorfor når dere kommer i 9 klasse.

Men dere får stor kose dere idag, så snakkes vi om en uke folkens!

-Nicole♥

Hva skal du idag?

ukens spørsmål

Hva vurderer du å bli som voksen?

- Jeg vil egenklig bli barne pedagog! Men jeg er veldig usikker, pga karakterer, skole ogsånn!

Favoritt mat?

 - KEBAB!

Bilde av deg med langt hår?

Her! :-) 

 - Klippet meg pågrunn av veldig slitt hår, og etasjer.

Favoritt serien din?

 - Frusturte fruer! 

Leser du andre blogger, hvem leser du?

- Auroramohn, l0ve, betinabf, xingarx :-)

Hva liker du i fritida?

- SLAPPE AV! ☺

Hvorfor blogger du så lite?

- Når du har NULL inspirasjon, ingen fine bilder, ingenting å skrive om, er det ikke noe morsomt å blogge da! :-)

Q - Spørsmål til neste ukens spørsmål? 

- atina

No Inspiration

Heei! Har ikke annet å skrive om idag, ikke noe spesielt skjedd.. Bare den herlige brannalermen! Igjen.. Skjedde i gymttimen, jeg var heldig første gang fordi da hadde jeg sko, når vi gikk inn igjen for å ha gym så var tærne til Karina blå, og Isabell's såvidt blå, men de var på vei til å bli blå.. Andre gangen det ringte så gikk jeg uten sko, fordi de var så våte og da orket jeg ikke å løpe mer i gymmen med de, så da ble mine tær også blå, så det nå, kom hjem akkurat ..

Denne dagen har ikke vært den beste akkurat, neste uke er bare dritt rett og slett.. Vi skal ha muntlig prøve.. Altså en slags eksamen, kan komme opp i Samfunn, Naturfag, eller matte.. Håper det blir samfunn, også mens vi ikke holde på med det, MÅ vi lage en mat video til Mat&Helsen, også var det selvfølgelig grupper, som de delte inn.. Kom med folk jeg ikke går med til vanlig, folk jeg ikke snakker så mye med.. Også kom jo Isabell og Sandra OG Siren på en gruppe, skulle jo vært med dem istedenfor, ford ipå gruppen min så er det sikkert bare en som jobber.. åhhh, blir så lei.. Haha, holder på en slags konkurranse i Nynorsken, haha ligner på en hund med heste bein spør du meg..Holder på med en presentasjon i Norsken om et dikt, så kom det et pop up vindu av xenhotel, aner ikke hva det er... haha!

Resten av dagen blir å være hjemme, imorra blogger jeg sansynligvis etter 19 tiden, skal til Jonathan for å passe Dexter og Bella, så da skal det bli ett innlegg om de begge to =) Kos dere resten av dagen folkens!

-Nicole♥


-Hva skal du idag?

-Skjedd med deg noen gang med grupper?

-Har du hatt brannøvelse på skolen?

Dagens outfit! ;3

Heihei igjen!

Åhh, idag har det vært en utrolig morsom dag på skolen, skulle faktisk ikke trodd det selv! Klarte ikke å stoppe å le i timen av Siren, fikk helt latterkrampe, men jeg tror jeg klarte å roe meg i ca. 1 min eller to ;3 Ble kryna 3 ganger idag, krynte 4 folk, og krynte samme jente 3 ganger, utrolig gøy ;3 Så nå sitter jeg søkk våt med sokker og bukse og genser! haha !

HAha, fjortiss much ? ;3
Vel, skal ta en herlig lang varm dusj, også skal jeg rett og slett være hjemme hele dagen, skal se noen filmer sikkert! Husk å legge igjen spørsmål til Atinas Ukens Spørsmål, link HER
Dere får kose dere resten av dagen, så snakkes vi sikkert senere med et innlegg til, hvis jeg ikke glemmer det ;3 Snakkes!!
-Nicole♥

-Hva skal du idag?
-Syns om outfit?

ukens spørsmål

jeg orker ikke å alltid starte et innlegg med hvorfor jeg blogger så lite, så om du lurer, spør på kommentarfeltet!Heihei!

Da kjører jeg i gang en ukens spørsmål! Dere kan spørre meg alt fra a - å, og jeg svarer alt etter min mening! :-) så sett i gang å rams opp alt du lurer på! Svarer på spørsmålene etter en ukes tid! 

- spørr meg om alt!

- hva lurer du på?

-  vi blogges!  ♥ atina

Bowling! ;3

Heeei! God dag, vært en bra dag på skolen idag.. Hadde ikke noe fag, hadde bare mat og helse hvor vi hadde julemiddag, utrolig digg! Vi skulle rydde alle tingene på plass, så ble jeg Jonas og Lirigzonas nye offer til å bli krynet.. Altså kasta i snøen, så nå er jeg søkk våt :)

Bowlinga igår var drit gøy, lå bakerste hele tiden, men klarte og snu det og vant med 77 poeng, er ikke spesielt flink i bowling akkurat.. ;3

 


Fikk nydelige sko, hahaJa, dårlig kvalitet, vet ikke hva som skjer med kamera for tiden.. 

Idag skal jeg på dansinga i tabben! Vi skal ha show den 21 desember, gleder meg utrolig mye! Nest siste øvinga nåå! Har mikset og tullet med hundre tusen sanger, for å få til en bra sang.. Selvom resultatet ble litt skuffandes.. Men dere får kose dere masse resten av dagen, så sees vi sikkert senere, hvis jeg tar noen bilder fra dansinga! Cyaa!

-Nicole♥


-Hva skal du idag?

-Spilt bowling før?

Let it Snow, Let it snow!

Heeei, da har det vært en uke siden da, Atina hjelper ikke stort med å holde bloggen igang, sorry folkens for det ihvertfall..hun kan forklare seg selv hvorfor hun ikke blogger...

Vel her i Skien har snøen begynt å komme, var på tide... Var hos tante igår også var det stooooore snøhauger allerede, altså i Sollihøgda, nær Hønefoss. Snødde hele veien til Skien, også var det jo også masse snø her, så da ble jeg jo egentlig veldig glad! Har tatt meg tiden hos pappa og pyntet juletreet og huset med masse søte ting til jul. Nærmer vi oss jul, går fort! Skal kanskje legge ut noen bilder fra Italia senere idag eller imorgen! =)Skrukkete bidle.. jaja, sånn ser ihvertfall juletreet ut!
Sånn ser det ut her i skien nå.. 

Vel skal til DownTown 17.30, skal bowle med komfen, blir utrolig gøy! Legger sikkert ut noen bilder senere, hvis jeg ikke glemmer kamera og ikke glemmer og ta bilder ;3 så snakkes vi, kos dere videre!

-Blogges-Nicole♥


-Hva skal du idag?

-Masse snø der du bor? ;o

sitater

♣ Smile, it's the second best thing you can do with your lips!

♣ Every day is a new beginning, take a deep breath and start again.

♣ He said I love you. I sneezed and said Sorry, I'm allergic to bullshit

♣ You can run, but you can't hide. 

♣ Do something right, no one remembers. Do something wrong, no one forgets.  

                                                               

Q- hva synes dere om sitatene?`

- atina ♥

Top 3 series

Heihei! Søndag er som en dag av kjedelighet.. RettOgSlett.. Vel tenkte å komme med  tre topp serier? (:

1 plass : Friends

 Vel, friends handler om en gruppe venner på seks som er da : Ross Geller, Rachel Green, Monica Geller, Chandles Bing, Phoebee Buffay og Joey Tribbiani. Navnene er etter bildet. Vennene er i midten av 20-årene ved serie start og tilbringer det meste av tiden sin sammen enten i hverandres leiligheter eller på cafeen Central Perk. Friends regnes som en av de største situasjonkomediene i historien.. Hele serien er da på 10 sesonger, hvor det masse drama og latter :)

2 plass : Greys AnatomyGrey's Anatomy er en amerikansk TV-serie som handler om Meredith Grey og fire andre turnusleger som utdanner seg til kirurger ved et fiktivtsykehus i Seattle i Washington. Serien er populær blant seere og kritikere, og har blitt tildelt både Golden Globe og Emmy Award-priser. Alle legene har nesten en like stor rolle i serien, men Meredith fremtrer som hovedpersonen i serien.

3. plass : One Tree Hill

Serien handler om to halvbrødre, Lucas og Nathan Scott, som er sønner av Dan Scott, og Lucas mor heter Karen Roe og Nathans mor heter Deb Scott. Rundt disse finnes Brooke Davis, Peyton Sawyer, Marvin Mouth McFadden, Coach Brian Whitey Durham, Keith Scott, Haley James Scott, Rachel Gatina, Owen Morello, Antwon Skills Taylor, James Lucas Jamie Scott og Quinn James. One Tree Hill er en amerikansk TV-serie. I Norge går serien på TVNorge; i USA går den på CW Television Network. Serien retter seg mot ungdommer og tematikken dreier seg hovedsakelig rundt romantikk og ungdomsproblemer.

 


Vel jeg anbefaler disse da :) Håper dere tar dere tida til å se på det, fordi det er utrolig kult! ;) Så kos dere før skole som er imorra.. yey.. haha, snakkes!

-Blogges-Nicole♥


-Skal du se disse seriene/Har du sett disse seriene?

-Hva skal du resten av dagen?

Lørdag!

Hallo! da kom innlegget jeg lovet dere, hehe;3 

Har vært en bra dag, døgnet og har ikke vært hjemme på hele dag, kom nesten akkurat hjem fra Herkules, har vært hvor vi alltid er på lørdager! Brotorvet - Meny Saga - Rema 100 - Herkules - Hjem :D


Prøvde å ta bilde av et juletre, men siden vi kjørte fort så ble det sånn, mega fail :D

Resten av dagen blir kos, selvom jeg har tenkt mye på Jonathan, som er i england nå.. Tror jeg <.< han ser på en kamp i et annet land, det er jeg hundre prosent sikker på.. :D Skal spise sen middag idag, har egentlig ikka hatt noen bra appetit denne uken.. Etter at jeg hørte det med Jonathan, søstra mi og jeg var jo sykt lei oss på grunn av det som skjedde.. Men vi må nsten ikke tenke på det bare.. :/

Vel jeg håper dere koser dere masse ikveld, så får dere ha en god kveld videre! LoveYah!

-Blogges-Nicole♥


-Hva skal du resten av kvelden?