Outfits


Dagens Outfit ++

Heei alle sammen , sorry jeg ikke blogget igår, men kom hjem så sent etter at tante hadde vært her i Skien..  Åpnet julegaver igår også, fikk utrolig my fint, det kommer en video imorgen, Så sorry for at det kommer to videoer så oppå hverandre =)
Genser BikBok - Bukse Carlings - Klokke IceWatch.com


Middag idag er grøt! Har ikke spist det på lenge, så dette blir godt♥


Velvel, har litt dårlig inpirasjon i det siste, kan ikke dere komme med noen tips om hva dere vil vi skal blogge om da? =) Hadde satt stor plris på det!

Skjer ikke noe mer interresant videre idag, bare hjemme og slappe av etter en hektisk uke rett og slett, haha, dere får kose dere videre! Så snakkes vi!♥

-Nicole


-Du gjort idag?

-Komme med noen tips?

Dagens outfit! ;3

Heihei igjen!

Åhh, idag har det vært en utrolig morsom dag på skolen, skulle faktisk ikke trodd det selv! Klarte ikke å stoppe å le i timen av Siren, fikk helt latterkrampe, men jeg tror jeg klarte å roe meg i ca. 1 min eller to ;3 Ble kryna 3 ganger idag, krynte 4 folk, og krynte samme jente 3 ganger, utrolig gøy ;3 Så nå sitter jeg søkk våt med sokker og bukse og genser! haha !

HAha, fjortiss much ? ;3
Vel, skal ta en herlig lang varm dusj, også skal jeg rett og slett være hjemme hele dagen, skal se noen filmer sikkert! Husk å legge igjen spørsmål til Atinas Ukens Spørsmål, link HER
Dere får kose dere resten av dagen, så snakkes vi sikkert senere med et innlegg til, hvis jeg ikke glemmer det ;3 Snakkes!!
-Nicole♥

-Hva skal du idag?
-Syns om outfit?

Wohoooo

Heihei igjen! Og god dag/ettermiddag, åhh idag har vært en utrolig rolig dag, sto opp klokka 11 fordi jeg ikke sovnet før klokka 3 inatt, så på mange foskjellige filmer så tiden bare fløy! våknet egentlig 08.00 idag og det så ut som om det fortsatt var kveld så jeg bare sov videre når mamma kommer inn og roper av hele sin stemme: GOD MORGEN KJÆRE BARN! Vel, dere får finne ut hvordan min reaksjon var..

Var akkurat nede i kjelleren hvor jeg fant utrolig mange bilder fra barndommen min, vet ikke om dere vil se dem, så dere kan bare skrive det på her, så kan jeg lage et innlegg med det senere♥

Så dette er dagens outfit, skal bare være hjemme idag, kose meg med litt godis og rolig musikk. Åh dette blir en kjempe bra dag, svarer på spørsmålsrunden imorgen på video! Så legg inn spørsmål! Så må dere kose dere resten av dagen, så lagr jeg sikkert et innlegg til senere idag hade bra!
-Blogges -Nicole♥

- Hva skal du idag?

Dagens Outfit

Hei!

Da var jeg endelig hjemme etter en fin skoledag, hadde mat  og helse! Der lagde vi Tomatsuppe og Pannekaker! Glemte å ta med kamera på skolen, så fikk ikke tatt bilder av dem.. 

Dagens outfit

 

Genser H&M bukse BikBok lue NewYorkerImorgen er det akkuat en uke til 14 årsdagen min!! Gleder meg utrolig mye! blir masse kooooos <3 Senere idag blir det film maraton (igjen), denne gangen blir det skrekkfilmer og litt komedie i midten! får håpe dere koser dere resten av dagen ,så snakkes viii! 

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag??

Antrekk! <33

Hei, beklager for ekstreeeeeemt lite blogging! Men vi må seriøst skjerpe oss, det vet jeg! Men hadde jeg visst internetten hos pappa ikke ville funke på skole pcen og ikke den hvite pcen hadde blitt ødelagt, så hadde vi ikke startet denne bloggen, men tro meg, vi prøver å holde den igang! Vi skal filme må gjørevideoen på søndag, vi skulle egentlig igår, men kunne jo søren ikke.. Idag kan vi heller ikke fordi Atina feirer IDD eller no, også kan vi ikke imorgen fordi meeh skal til Swedeeen! :D Så det MÅ og SKAL bli på søndag, og den er sikkert ute på mandag eller søndag kveld ;)

Dagens outfit!Skal til enten Therese eller Lise idag. Ellers så blir det kos med Ringenes herre maraton! Alene.. Har allerede begynt å lage jule liste på Spotify, og lage ø-liste! 8.November nærmer seg fort, har allerede en ønske-liste der, håper det blir noe da! Bursdagen blir på peppes, også blir det familie bursdag 14.November <33 Men vi snakkes folkens! Dere får kose dere resten av dageeen!!

Åja holdte på å glemme det, har et motto! Lagde det istad : Ingen Blogging, Ingen lesere! Ingen Lesere,  Ingen Blogging ;) Haha, syns om det?? ;P

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

-Syns om motto? ;P

dagens outfitgenser \\ cubus - Bukse \\ vera moda

Heihei!

Jeg kom tidligere hjem fra skolen idag, siden jeg følte meg sykt kvalm! Tokk dagens bilder og gjorde litt lekser. Resten av dagen skal jeg bare slappe av, håper jeg blir bedre så jeg kan blogge litt oftere. Husk å melde dere på linkeruden under, for de som vil det! :-)

- Hvordan har dagen din vært?

- Vil du melde deg på?

Dagens Outfit++

Heigjen! Bloggen vår får stadig flere og flere lesere, som motiverer oss til å holde den igang så mye vi kan! Og det er så herlig når folk legger igjen kommentarer! Hvis du vil vi skal lese din blogg, bare kommenter noe på feltet, og legg igjen en link til din blogg, så tar vi en titt! Jeg ser alltid på bloggene som er satt inn, og syns de er så bra, så blir jo fast leser, men mister interessen hvis de ike skriver så veldig interresangt, men det er bare gøy og lese blogger, så bare send inn!
Idag har det vært en litt spesiell dag, har framført en spansk video, hvor læreren så når vi var ferdig "Jeg føler tårene renne", da tenkte jeg det måtte være fordi det var morsomt den delen "hva som gikk galt" Siden de fleste lo, så tror hun fikk sånne tårer jeg pleier og få når jeg syns noe er morsomt, eller tar kaka! Har tooo PowerPointer å fikse på, både i Engelsk og Mat&Helse... Engelsken har jeg England, og i Mat&Helse har jeg: Bringebær og Potet..

Masse notat skriving
Masse ordning og fiksing på begge PowerPointene, pluss at vi får hauger med lekser... Ikke let å gå i 9 klasse nei.. Når jeg så for meg 9 klasse, tenkte jeg ikke det ville være så mye jobb og styr.. pfhh, tok visst feil der gitt... Så idag skal jeg ikke annet enn å gjøre matten, PowerPointene og Engelsken. Men håper dere koser dere! Svarer på ukens spørsmål imorra, så husk å sende inn spørsmål! :D

HER!

 

Ha en god dag videre, og legg gjerne inn lenken til bloggen deres, er bare koselig det! :D Haaaade <3

-Blogges

-Nicole♥


-Har dere masse lekser å holde styr på?

Saturday is Flatterday

Heiigjen! sorry for ekstremt dårlig blogging av meg i det siste.. Er ikke så mye jeg kan gjøre med det når jeg ikke får internetten til å funke på min andre pc da.. :/

Dagens smågodt:

Iste, sjokolade og små sulten...! Dette er da maten min, siden vi alltid spiser utrolig sent på lørdager, vi spiser alltid mellom 20 - 21 tiden.. Men det er jo egentlig bar ekoselig det da, såå.. Dette er det jeg skal greie meg med intill da...

Skal på besøk idag til en venn av pappa som har en datter på 2 år yngre enn meg, men vi er utroooolig gode venner, vi er praktisk talt søstre! 

Dagens outfit:


Bukse Vero Moda // Genser H&M


Såå.. idag blir det egentlig en vanlig lørdag da.. Og for dere som lurer, nå bruker jeg pappa sin pc til å blogge, fikk lov så da tok jeg bare det første som poppet inn i huet mitt da=) Fortelle litt om konfirmasjonen? Jeg konfirmerer meg neste år, første søndag i Mai, altså 5 Mai. Mamma og pappa skal spleise et lokal jeg kan ha etter festen eller no, og det blir jo koselig! pengene jeg får der, skal ejg bruke til to ting jeg har ønsket meg lenge nå = Samsung galaxy s II og canon speilrefleks :D

-Blogges

-Nicole♥


-Skal du idag?

Fredag, fredag og fredag!

Heihei!! Sorry for å ikke ha blogget igår, men fikk ikke lov til å være på pcen.. dumme mamma, men elsker henne for det da, er litt avhengig av pc ♥

Idag har jeg vært barnevakt for verdens skjønneste baby! Men fikk ikke tatt bilder fordi jeg glemte kameraet hjemme, dumme meg! :D

Tenkte å ta dagens outfit da.. (:
Bukse bikbok, topp koton i Albania:3

 


 

Så nå sitter jeg her da, hører på en fin bra sang gruppe, burde søke på dem, de heter: Boyce Avenue! Søk youtube eller spotify! :3     Vet vi har mistet lesere denne siste tiden.. Så mye som skjer.. Trodde ikke det ville bli så mye arbeid, særlig ikke på skolen, vi får jo lekser 24/7! Men ikke stopp å lese selvom vi bruker lite tid på å blogge folkens! (:

Jeg mener, vi var jo søren meg på 23 plass! Helt sykt at vi er på plass 63 nå.. :/ 

Herregud, sitter og blogger, også hører jeg et stooooort smell utenfor døra mi, åpner døra og ser at stefaren min klarte å knuse speilet, helt nytt, og det falt ned fra en ting den sto på! Syykt dumt, skjønner han ble litt deppa da.. :/ Så skal hjelpe han nå, rekker ikke å skrive noe mer! (:

-Blogges

-Nicole♥

 


 

-Hva har du gjort idag da?

Har du sittet barnevakt før?

Synes om dagens outfit?

-dumt vi har mye annet å gjøre som går utover bloggen? :/

Dagens Outfit (:

Hei igjen! Sorry for sen blogging igjen !! ♥

 

Dagens outfit:

 


Hoodie Bikbok, baggy bokse Italia (:


Måtte bare lage et kollasj på picasa, trodde bildet skulle bli større... men nei det ble det ikke ;P

 

Idag så har jeg vært på Tabernaklet for å snakke om konfirmasjonen min, var også hos Therese, også skal jeg begynne å laste ned noen sims spill på pcen (:

Jaja, sorry igjen for late blogging, men skal få oss til å skjerpe oss med det altså, for det er ikke bra at vi blogger på denne tiden! Herregud! Trodde klokken bare var 18.. Jaja! (:

Videoen får jeg sikkert lagt ut idag, ellers så må jeg nesten prøve imorgen.. Litt vansklig.. skjønner ikke helt opplegget ;P

Trenger du noen tips om bra video - eller bra bilde-redigringsprogram så er det bare å kontakte oss på oloy@live.no ! (:

 

-Bloggez

-Nicole


-Skal du konfirmere deg?

-Har du gjort idag?

-Hva syns du om outfit? (:

dagens outfit

heisann!!

Idag fikk jeg besøk av hanna, tidlig på morran! Også dro vi til rema100 før skolen for å kjøpe litt mat. Etter skolen dro jeg egenklig bare hjem, vi har så masse lekser ..  skal begynne å bli flinkere til å ta bilder av meg selv! :-) 

dagens outfit
Bukse - h&m \ Genser - bikbok! Gensern var faktisk langarma, men jeg klippte av armene og litt sydde rundt :-) heeh

- Hva har du gjort idag?

- Synest du om gensern?